Rohkema info nägemiseks:

CATS HELP MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2483; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CATS HELP MTÜ kohta arvamuslugu!"

CATS HELP MTÜ hetkeolukord

Juba 2483 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 46 korda.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Cats Help 2023. a. majandusaasta aruanne

MTÜ Cats Help alustas tegevust 26. märtsil 2019. Loomakaitse valdkonnas tegutseva heategevusliku organisatsiooni peamisteks eesmärkideks on koduta loomade abistamine ja neile uute kodude otsimine, lemmikloomade kaitse ja hea kohtlemise põhimõtete propageerimine, lemmikloomade pidamise kultuuri parandamine ja arendamine, ühiskonna teavitamine hüljatud loomadega seotud probleemidest ning loomasõprade nõustamine ja koondamine.

MTÜ Cats Help on vabatahtlikke loomasõpru ühendav organisatsioon koduta kasside ja koerte abistamiseks. See tähendab, et Cats Help MTÜ ei hukka ühtegi looma ning kõik loomad on hoiukodus kuni kodu leidmiseni. Cats Help aitab ka steriliseerida tänavakasse ja kassi kolooniaid, et nad õues olles ei paljuneks ehk siis teeme jõudsalt TNR-i.

Tegevuseks vajalikud rahalised vahendid tulevad annetustest, aga teenindame ka valdasid.

Cats Help MTÜs on 2 töötajat ning mitmeid vabatahtlikke, kes kannavad kasside ja koerte eest hoolt vabatahtlikud.

Meie varjupaik asub aadressil Trummi 6, Nõmmel.

Väga palju käib meie varjupaigas külas erinevaid koole ning Cats Help MTÜ osaleb ka ise koolide lemmiklooma päevadel. Samuti käime noortekeskustes lemmikloomadest rääkimas.

Mittetulundusühingu juhatuses oli 2023. aastal 3 liiget. Mittetulundusühingu liikmeid seisuga 31. detsember 2023 oli 162.

Olulisemad tegevused 2023. aastal:

Hätta sattunud kasside ja koerte abistamine

Cats Help abistas 2023. aastal 790 looma. Neist kasse 749 ja koeri 41.

Uues kodus loomi: 1136.

Neist kasse 1106 ja 30 koera. Cats Help hoiukodudes ja kassitoas on pidevalt üle 300 uue kodu ootel looma, kes saavad vajalikku veterinaarset abi (vajadusel ravi, vaktsineerimine, kastreerimine-steriliseerimine, parasiiditõrjed ning kiipimine). Cats Helpil on hoiukodude võrgustik üle-eestiline. Ajutist peatumispaika pakuvad kassidele ning koertele ligi 80 erinevat hoiukodu. Kõik loomad loovutatakse uude koju kiibitult, vaktsineeritult ja loovutuslepinguga. Piisavas vanuses loomad steriliseeritakse või kastreeritakse.

Mitmed Cats Help hoole alla jõudvad loomad vajavad sageli ravi. Peamised ravijuhud on seotud silmapõletike, nohu, sise- või välisparasiitidega, viirushaigustega ning seedeprobleemidega ning hammastega, kuid palju tuleme ka appi traumadega loomadele. 2023. aastal aitasime me mitmeid vigastatuid ja kriitilises seisus kasse tänavalt ära tuua, samuti mitmeid ilma emata hüljatud pisikesi kassipoegi. Traumaga kasside seisund oli väga kriitiline ning trauma oli tingitud kas mürgitamisest, autoga kokkupõrkest või inimese poolt tahtlikult löömisest ning kriitiliselt haigete kasside tervisehädad olid tingitud pikaajalisest külmas, näljas ja ilma hoolitsuseta tänaval elamisest. Kuna nii tõsiste terviseprobleemide korral on kliinikutes raviarved suured, siis nende juhtumite korral koguti annetusi ja laekunud annetustest said ka kliiniku arved tasutud.

II. Heategevuslikud oksjonid:

Kasside ja koerte ülalpidamise- ja ravikulude katmiseks on Cats Helpil mitu heategevusliku müügi lehte. Yagas on kasutatud riiete ning uute, meile annetatud asjade, müük.

Facebookis on eesti ja venekeelsete raamatute oksjonid, samuti ehete ja muude annetatud asjade oksjonid.

Iga kuu osaleme me laatadel või korraldame kohvikuid, väljamüüke jne.

CATS HELP MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.