Rohkema info nägemiseks:

ROCK KORVPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ROCK KORVPALLIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

ROCK KORVPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rock korvpalliklubi: Kuidas toimib kogukonnaklubi.

Kogukonnaklubi põhimõtete alusel saab klubiga liituda iga huviline (nii füüsiline kui juriidiline isik), seda sõltumata elukohast, olgu ta tartlane või elagu mujal Eestis. Liitunud isik saab läbi hääleõiguse kaasa rääkida klubi igapäevastes töödes ja tegemistes. See on Eesti esimene kogukonnaklubi, kus klubi omanikeks ei ole kitsas ring, vaid laiemalt korvpalliüldsus.

Tänase seisuga on Rock korvpalliklubiga liitunud 1000 liiget! Eesmärk - Ühendada Tartu ning Lõuna-Eesti (aga ka laiemalt, näiteks Kesk-Eesti) korvpallihuvilised kogukonnana ühise organisatsiooni Rock korvpalliklubi alla. Miks eraldiseisev klubi on arenguks hea variant – nii saame korvpalli arendada ühiselt, kogukonnapõhiselt ning koguda klubisse kogukonna liikmeid. Sellega suurendame oluliselt nende inimeste hulka, kes ei tule mitte ainult korvpallimängu vaatama, vaid ka panustavad klubi arengusse (aega, raha jne). Printsiibis, “SEE ON MINU KLUBI” on kogukonnal kandev roll klubi arendamisel. Rock nimi on MINU klubi tekkimise tugev hoob, sest see nimi tähendab paljudele Tartu korvpalli ajalugu, edukust ja ambitsioonikust. Kogukonna jõuline tulek korvpalliklubisse peaks suurendama ka ettevõtete soovi klubiga ühineda või muul viisil klubi (ja selle võistkondi) toetada, sest võimalikult suur liikmeskond loob ettevõtetele suurema kontaktide arvu.

Tänasel päeval on töös organisatsiooni ülesehitamine, laialdasema tegevusplaani väljatöötamine, füüsiliste ja juriidiliste isikute kaasamine ning liitmine klubiga, lisarahastusega tegelemine. Meedia- ja turundusplaani koostamine, läbirääkimiste pidamine ning digitaalse veebi-, perspektiivis ka, piletimüügi keskkonna loomine ja väljatöötamine. Kõige olulisem selles on kogukonna liikmete kaasamine Rock korvpalliklubisse. Selleks on käivitatud laiaulatuslik tegevus, millesse on kaasatud ajakirjandusväljaanded, sotsiaalmeedia ning teised võimalikud suhtluskanalid.

Lähiajal on Rock korvpalliklubil plaanis tegevuse laiendamine. Tegutseme piirkondlikult, alustades piirkonna lasteaedadest, ning liikudes järgmisel hooajal piirkonna koolidesse. Seega, lisaks lasteaedadele, peaks käesoleva aasta sügisel tööd jätkab ka 4 koolide põhist gruppi.

Perspektiivis on plaanis osaleda P/T Mini-klass Eesti meistrivõistlustel. Kuna eelnevalt peetakse arvestust ka Mikro- ja Makroliigas, siis sellest lähtuvalt võiks alustada võistluspõhist toimetamist laiemas võtmes juba varem. Tegemist on püramiidi ülesehitamisega.

Brändi osas soovime järgmisel aastal “Rocki" nime alla saada ka harrastajaid eri liigades osalevate klubidega koostööd arendades! Oleme seisukohal, et loodud kogukonna klubi tegevus ei peaks piirduma vaid Tartu ja kohaliku korvpalli edendamisega, vaid sooviksime toetajate kaasamisest ja sportlastest lähtudes panustada oma tegevusega vajalike ettepanekute ning ideedega üldise maksusüsteemi muutmiseks perspektiivis. Eesti korvpallist lähtudes, kus me näeme oma panust ja võimalikku rolli, siis meie klubis toimetavatel inimestel on pikaaegne kogemus korvpalli mängimises, meeskondade komplekteerimises, manageerimises ja sponsorite ning toetajatega suhete arendamises. Omame võimekust ja saaksime kaasarääkida nii meediakui turundustegevustes. Klubi isikkoosseisust tingituna omame jätkuvalt häid suhteid ja sidemeid erinevate korvpalliklubidega ja organisatsioonidega üle kogu maailma. Kindlasti annab Arena Tartu ehitamine, mille suunas me töötame ja järjekindlalt võitleme, panuse Eesti korvpalli võimaluste suurendamisele, uue hingamise tekkeks profikorvpalllile ning rahvusvaheliste suhete arendamisele erinevate mõõduvõtmiste võtmes!

ROCK KORVPALLIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.