Rohkema info nägemiseks:

TÖÖMAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 491; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÖÖMAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TÖÖMAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

TegevusaruanneÜlevaade 1. aasta oli MTÜ Töömaja jaoks tegevusterohke ja tulemuslik. Organisatsioon jätkas oma missiooni pakkuda elu- ja tööharjutuskohti sõltuvusprobleemidega ja vanglast vabanenud inimestele. Keskendusime kolmele peamisele tegevussuunale: Järvakandi majutusteenuse arendamine ja valmimine, koostöövõrgustiku laiendamine ning teenuse sisuline arendamine.

Peamised projektid ja tegevused

Järvakandi majutusteenuse arendus: (cid:127) Tegevused: Sisustati majutusruumid, soetati pesupesemise tehnika ja lõpetati Leader projekt (korruse remont).

Eesmärk ja mõju: Eesmärk oli saada vajalik kasutusluba ning hakata pakkuma kvaliteetseid üüripindu riskirühmadele. Investeeringud loovad pikaajalise tuluallika majutusteenuste näol ja aitavad pikendada toetatud elamist sihtgrupile, sidudes neid kogukonnaga. Laenude abil tehtud omaosaluse investeeringud selgitavad tegevuskulude miinust.

(cid:127) Tuleviku kasu: Majutusteenuste pakkumine Järvakandis toob omatulu, mis aitab katta tegevuskulusid ja parandab organisatsiooni rahalist stabiilsust.

Koostöövõrgustiku laiendamine: (cid:127) Tegevused: Laiendati koostöövõrgustikku, sõlmiti koostöölepinguid kohalike omavalitsustega ja parendati teenusmudelit. Teenuse tuntus on oluliselt kasvanud.

Eesmärk ja mõju: Eesmärk oli suurendada teenuste kättesaadavust ja finantsilist jätkusuutlikkust. Uued nõustamismudelid parandavad kasutajate ettevalmistust iseseisvaks eluks ja vähendavad sõltuvuskäitumisse tagasilangust.

(cid:127) Tuleviku kasu: Laiendatud koostöövõrgustik tagab suurema kasutajate arvu ja stabiilsema rahastuse, aidates kaasa teenuste kvaliteedi ja kättesaadavuse tõusule.

Töötajate ja teenusearendamine: (cid:127) Tegevused: Töötajad osalesid rahvusvahelisel seminaril ning õpiti Euroopa suurimas ja vanimas keskuses Itaalias. Allkirjastati

Justiitsministeeriumi hankeleping 2024. aastaks.

Eesmärk ja mõju: Töötajate oskuste ja teadmiste tõstmine parandas teenuste kvaliteeti. Justiitsministeeriumi hankeleping summas 91,530 eurot tagab parema finantsilise stabiilsuse ja laiendab teenuste kättesaadavust üle-eestiliselt.

(cid:127) Tuleviku kasu: Hankeleping toob stabiilset rahastust ja võimaldab keskenduda teenuste arendamisele ning laiendamisele, parandades organisatsiooni finantsseisu ja tegevuse jätkusuutlikkust.

Finantsseis ja tulevikuplaanid 1. aasta finantsseis näitas ajutisi raskusi seoses strateegiliste investeeringutega, mis kajastusid negatiivses tulemuses. Olulisi investeeringuid tehti Järvakandi projekti, mis tõid kaasa ajutise netovara vähenemise. Laenude abil tehtud projektide omaosaluse investeeringud olid vajalikud, et saada kasutusluba ja alustada majutusteenuse pakkumist, mis pikaajaliselt toob tulu ja aitab finantsseisu parandada.

Tulevikuplaanid: (cid:127) 2024. aastaks sõlmitud riigihanke leping katab osaliselt tegevus- ja kahe töötaja palgakulud, tagades finantsilise stabiilsuse.

(cid:127) Järvakandi majutusteenuste arendamine ja omatulu teenimine parandavad rahalist seisu, võimaldades katta tegevuskulusid ja vähendada sõltuvust välistest rahastajatest.

(cid:127) Koostöövõrgustiku laiendamine ja teenusmudeli parendamine: Jätkame koostöövõrgustiku laiendamist ja teenusmudeli parendamist, et tagada pikaajaline mõju ja finantsiline jätkusuutlikkus.

(cid:127) Finantsplaneerimine ja laenude haldus: Tugevdame finantsplaneerimist ja laenude haldust, et tagada võetud kohustuste täitmine ja vähendada laenude teenindamise koormust.

Kokkuvõte 1. aasta oli MTÜ Töömaja jaoks strateegiliste investeeringute ja arenduste aasta. Hoolimata ajutistest finantsraskustest on 2024. aastaks loodud tugev alus finantsiliseks stabiilsuseks ja jätkusuutlikuks kasvuks. MTÜ Töömaja jätkab oma missiooni pakkuda tuge ja lootust sõltuvusprobleemidega inimestele ning laiendada teenuseid kogu Eestis.

TÖÖMAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.