Rohkema info nägemiseks:

KAGU-EESTI RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 128; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAGU-EESTI RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

KAGU-EESTI RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kagu-Eesti Rahvatantsujuhtide Liidu juhatuse liikmeteks olid 2022 aastal Valdeko

Kalamees, Mari Rüütli, Inga Leelanss, Heleri Kängsepp, Maarja Pukk.

Ühingu eesmärgiks on rahvatantsutraditsioonide igakülgne arendamine ja säilitame Kagu-

Eestis (Põlvamaal, Võrumaal ja Valgamaal). Oma eesmärkide saavutamiseks korraldab ühing Kagu-

Eesti tantsupidu.

Samuti on MTÜ sooviks koostööpartneritega korraldada Kagu-Eesti tantsujuhtidele erialast täiendõpet, vahendada oma liikmetele kohalikelt omavalitsustelt, koostööpartneritelt ja üleriigilistelt ning rahvusvahelistelt organisatsioonidelt tulnud rahvatantsu valdkonna alast teavet, aidata kaasa piirkonna rahvatantsujuhtide ja nende rühmade professionaalsuse tõstmisele, teha koostööd teiste piirkondlike ja üleriigiliste rahvakultuuri ja rahvatantsuharrastuse valdkonna ühendustega jne.

Ühingu liikmeks võib astuda iga isik, kes vastab liikmetele esitatavatele nõuetele, nõustub ühingu eesmärkidega ning on nõus täitma ühingu põhikirja ning üldkoosoleku ja juhatuse otsuseid.

2022 aastal tegutses Kagu-Eesti rahvatantsujuhtide Liit IV Kagu-Eesti tantsupeo ja juhendajatele koolituste korraldamisega.

5. märts koolitus rahvatantsujuhendajatele Põlva Kooli aulas.

29. mai toimus Põlvas Intsikurmu laululaval IV Kagu-Eesti tantsupidu „Sanna kitmine“.

19. november koolitus rahvatantsujuhendajatele Puiga Rahvamajas.

2023. aastal püüame kasvatada kogukonnas teadlikkust ühingu tegevusest. Alustame V Kagu-Eesti tantsupeo korraldamist. See peaks toimuma 2025. aasta mai kuus. Korraldame tantsujuhtidele 1-2

KAGU-EESTI RAHVATANTSUJUHTIDE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.