Rohkema info nägemiseks:

SOONURME KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 293; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOONURME KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SOONURME KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Soonurme Külaselts on asutatud 21.09.2019. Külaseltsi eesmärgiks on: – Küla- ja seltsielu arendamine ja ühistegevuste edendamine; – Külaelanike huvide ja vajaduste eest seismine; – Töötubade ja koolituste korraldamine; - Avaliku raha kaasamine ja toetusvõimaluste kaasamine; - Annetuste kogumine.

2023. aastal tegeles MTÜ Soonurme Külaselts aktiivselt järgmiste tegevustega: ürituste korraldamine kohalikele elanikele ja tingimuste loomine vaba aja veetmiseks, mis ühendab üha enam kogukonnaliikmeid ja soovi koos käia.

Toimus kevadpühade tähistamine, küla jaanipäeva, külapäeva, külaseltsi 4. sünnipäeva ja jõulude tähistamine, ühiskülastused Tartu ja Viljandi teatrisse. 2023.a suvel esindas Soonurme Külaselts Ida-Virumaad, kui kandideeris Eestimaa aasta küla valimistel. Sügisel toimus esmaabikoolitus ja Soonurme küla külastas Leevaku külaselts.

Toetused, projektid: 2023. aastal toetas Lüganuse Vallavalitsus sihtotstarbelise toetusega 400 eurot - Soonurme külapäeva tähistamine.

2023. aastal soetas Soonurme Külaselts Pop Up telgi, mille rahastuse 864 eurot saime Ida-Virumaa KOP sügisvoor 2022 " Investeeringud ja kogukonnateenuste arendamine" taotlusvoorust ja KOP kevadvoorust 2023.a rahastati Soonurme Külaseltsi 981 euroga ja soetasime wokpanni.

Osalesime Leader programmi VIKO Vihmavarjuprojektis ja toetusega toimus meil õppereis Hiiumaale ja külastasime kahte külaseltsi Läänemaal.

Sügisel toimus sama projekti raames töötuba "Talvepärja meisterdamine".

2024. aastal toimub ühiskülastus teatrisse, jaanipäeva tähistamine, augustis traditsiooniline Soonurme külapäev ja Soonurme külaseltsi 5.

sünnipäev, detsembris jõulupidu koos jõuluvanaga. Planeerime ka meisterdamise töötubasid.

2023. aastal MTÜ Soonurme Külaselts palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

SOONURME KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.