Rohkema info nägemiseks:

IDERAATOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 23; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IDERAATOR MTÜ kohta arvamuslugu!"

IDERAATOR MTÜ hetkeolukord

Juba 23 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2021

MTÜ Ideraator on asutatud 24. novembril 2019. Mittetulundusühingu eesmärgiks on kõigile inimestele nende vajadustele ning võimetele vastavate õpivõimaluste loomine kogu elu jooksul, et tagada neile isiksusena võimalused väärikaks eneseteostuseks ühiskonnas ja ka tööelus; säästliku ja tervisliku eluviisi propageerimine; laste ja täiskasvanute vabaaja sisustamine; ürituste ja koolituste korraldamine; harrastustegevuste ja kultuurielu elavdamine ning mitmekesistamine.

Eesmärgi saavutamiseks selts: * korraldab koostöös Tartu ülikooliga Väärikate ülikooli loengutesarja, kursuseid ja õppereise * korraldab koostöös erinevate ülikoolidega ja ettevõtjatega Järvamaal loengutesarja ”Ettevõtjate Akadeemia” * korraldab Kesk-Eesti elanike vajadustest tulenevaid koolitusi, kursuseid, seminare, konverentse jne ning vahendab erinevatele eagruppidele elukestvat õpet * korraldab avalikke üritusi oma tegevuste tutvustamiseks ja eesmärkide täitmiseks * viib läbi kultuurilisi ja muid ühisüritusi * osaleb kohalikel, maakondlikel ja üleriigilistel üritustel * arendab MTÜ eesmärke toetavat majandustegevust * arendab koostööd üksikisikute, kohaliku omavalitsuse ja teiste organisatsioonidega * koostab ja teostab erinevaid projekte * propageerib säästlikku ja tervislikku eluviisi * valmistab ette, toodab ja levitab Seltsi eesmärke toetavaid ning Seltsi tegevust tutvustavaid trükiseid, audiovisuaalseid materjale jms.

IDERAATOR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.