Rohkema info nägemiseks:

EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU MTÜ hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1.MTÜ EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU 2022 TEGEVUSARUANNE ORGANISATSIOON

Juriidiline staatus 28.detsember 2019. asutatud MTÜ EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU on avalikes huvides tegutsev heategevuslik mittetulunduslik ühendus, mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud kehakultuuri ja spordi harrastamisele ja selleks tingimuste loomisele põhikirjas sätestatud tingimustel liikmete vabatahtlikkuse, omaalgatuse ja ühistegevuse alusel. Eestimaa Võimlemispidu on kantud tulumaksusoodustustega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

2. EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU PEAMISED TEGEVUSED 2022.a.

Võimlemisalane tegevus aastal 2022 on võrreldes eelneva aastaga olnud aktiivsem. Võimlemisalases kalendris äratoodud tegevused on positiivselt elluviidud. Koostöös Eesti Spordiseltsiga Kalev korraldati harrastusvõimlejatele koolitusi, kui ka viidi ellu XXII Tallinna võimlemispidu kus osalesid harrastajet rühmad, Tallinnast, Harjumaalt, Järvamaalt, Raplamaalt, Põlvast, Ida-Virumaalt ja Läänemaalt ning väliskülalised Taanist.

2022.a sügisel viidi läbi harrastusvõimlemise reklaampäev Jõgeval. Lisaks osalesid harrastajate rühmad sügisel rahvsuvhelisel harrastusvõimlemise festivalil Madeiral. Rühma juhendajatel ja treeneritel oli võimalus ennast täienda rahvusvahelistel sümpoosiumitel.

Meie eesmärk on kaasa haarata võimalikult palju harrastusvõimlemisega tegelevaid võimlemisrühmi.

Tegevuste planeerimisel oli eesmärgiks propageerida aktiivset ja tervislikku eluviisi ning arendada sportlikku ja kultuurilist tegevust elanikkonna hulgas. Kalenderplaanis planeeritud tegevused ja registreerimisvormid koos kogu infoga olid üleval VÕIMLEMISDPIDU interneti koduleheküljel.

Põhisündmust reklaamitakse ajakirjanduses ning raadios, televisioonis ja kasutusel on samuti võimlemise trükised.

3. KOOLITUSED

Koolitused: MTÜ Eestimaa Võimlemispidu korraldas kaks erinevat koolitust. 2021 oktoober viidi läbi erinevate vanuseastmete kavade koostamise ja kirjeldamise koolitused Tallinnas Põhja Spordihoones. Koolitusel osales kokku 90 treenerit-juhendajat. Aprillis korraldati juhendajatele treeneritele võimlemispeo täiendkoolitus Tallinnas Põhja Spordihoones kus osales 90 juhendajat, treenerit.

4.MASSVÕIMLEMISPIDU 05.06 XXII Tallinna võimlemispidu „Aeg unistada“ ja National Danish Performance Team „QUA“ etendus,

Võimlemispeo ettevalmistus koosnes neljast erinevast etapist-

I etapis valmistas ette loomemeeskond kavad ja osalejate esinemiskostüümi kavandid.

II etapis viidi läbi kavade õpetamsie koolitused ja telliti esinemiskostüümid.

III etapis viidi läbi seminar – ülevaatused. Loomemeeskond valmistas ette staadioni kava joonised. Tehniline meeskond valmistas ette ja pidas läbirääkimisi erinevate koostööpartneritega peoga seonduva taristu ettevalmistamiseks ja infrastuktuuri ülesheitamiseks

IV etapis toimis osalejate saabumine Tallinna, seminarid, proovid ja võimlemispidu Pirita Spordikeskuses. Võimlemispeol oli erineva vanuseastme osalejaid kokku 1800 väikest ja suurt võimlejat. Võimlemispeo protsessis osales 90 treenerit, juhendajat, kehalisekasvatuse õpetajat.

V etapp kokkuvõtete tegemine kuidas kulges kogu peo ettevalmistus, koolitused, veebiseminarid ja võimlemispeo läbviimise protsess peo nädalal koha peal Pirita Spordikeskuse staadionil. Samuti oli oluline saada sündmuste järgne korralik meediakajastuse analüüs ja osaleja tagasiside

MTÜ EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU LIIKMESKOND seisuga 31.12.2022. Vastavalt Eestimaa Võimlemispidu põhikirjale võib ühingu liikmeks olla iga isik, kes tunnistab ja täidab käesolevat põhikirja ning on tasunud liikmemaksu. Aruande perioodil liikmeskonnast ei ole väljaarvatud liikmeid, aruande perioodil ei ole lisandunud uusi liikmeid.

EESTIMAA VÕIMLEMISPIDU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.