Rohkema info nägemiseks:

AUSTA RATTAKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 231; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AUSTA RATTAKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

AUSTA RATTAKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 231 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Austa Rattaklubi on avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud spordi harrastamisele ja vaba aja sportliku veetmise tingimuste loomisele. Rattaklubi ühendab rattaspordi vastu huvi tundvaid ja sellega tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi ja juriidilisi isikuid. Antud klubi tegevuse eesmärk, sh peamine kulu, on sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, rattaspordi harrastamine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini, ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine. Klubi planeerib koolitada oma tegevliikmeid, et tagada professionaalne ja kvaliteetne aktiivsele sportimisele suunamine. Samuti panustab klubi turundusele, et tõsta inimeste teadlikkust ja tähelepanelikkust jalgratturite vastu. Olulisteks majandusaasta tulemuste mõjutajateks selle tegevuse juures, on rattavõistluste korraldamise maht ja osalejate arv.

AUSTA RATTAKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.