Rohkema info nägemiseks:

JOODI ARENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 120; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JOODI ARENDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

JOODI ARENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Joodi Arendus tegevuse eesmärgiks on elamupiirkonna- ja seltsielu arendamine, elanike huvide ja vajaduste eest seismine, töötubade ning koolituste korraldamine; ühistegevuse edendamine ning ürituste (sh kultuuri- ja spordiürituste) korraldamine.

Seisuga 31.12.2022. a kuulus MTÜ Joodi Arendus koosseisu 4 liiget. MTÜ Joodi Arendus tööd korraldab 4-liikmeline juhatus.

2022 aasta oli MTÜ Joodi Arendus teine tegevusaasta. Elamurajooni elanike kaasamiseks on loodud ühise Facebooki grupp nimega „Meie kodu Joodi“, kus hetkel on ligi 100 liiget. Ühine infogrupp on oluline kaasamise ja info jagamise platvorm- info jõuab kiiresti kõigi asjaosalisteni ja samas saavad piirkonna elanikud jagada oma muresid ja ideid.

2022 ettevõtmised:

Joodi linnaosa Jaanituli.

Ühine linnaosa jaanituli, kus osales ligi 60 inimest, nii lapsi-noori-täiskasvanuid. Toimusid päevakohased spordivõistlused ning mängud. Ettevõtmine liitis kogukonda ja andis ideid edaspidisteks ühisüritusteks.

Paide linna kohvikute päev.

Joodil oli 2 kohvikut: hommikukohvik ja lastekohvik. Hommikukohvik avanes päikesetõusuga juba kell 6.00, kus pakuti maitsvat hommikusööki ja toimus hommikujoogaga. Lastekohvik avas uksed Joodi pargis, kus lisaks maitsvatele ampsudele oli võimalik lustida batuutidel, ronida ronimisseinal, sõita bagiautodega. Päeva vahvaim hetk oli vahpidu, kus lapsed said vahu sees möllata..

Korvpalliplatsi uuendamine.

Kohaliku omaalgatuse programmi toel uuendati korvpalliplatsi, kuhu paigaldati uued korvpallipostid ja täideti kiviplatsi alust uue liiva ning sõelmetega. Mänguplats on leidnud laste ja noorte poolt aktiivset kasutust.

https://jarvateataja.postimees.ee/7552563/kogukond-uuendas-joodi-linnosas- korvpalliplatsi?fbclid=IwAR3qol0atzPq946mhoe9xLU6h8l5Mgc6yV6lbRWxiC_TzXsihisg7hAr

JOODI ARENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.