Rohkema info nägemiseks:

TEATER RUKKI NARRID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 59; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEATER RUKKI NARRID kohta arvamuslugu!"

TEATER RUKKI NARRID MTÜ hetkeolukord

Juba 59 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Teater Rukki Narrid kasvas välja Sangaste Kultuurimaja teatriringist. Mittetulundusühinguna alustati 10.08.2020.

Aasta 2022/2023 on olnud Rukki Narridele väga tegus.

2022a sügisel lavastasime "Lood elust enesest" 2 osa juurde ning sellest kujunes välja 2 vaatuses etendus "See ehe Eesti elu". See oli väga menukas ja seetõttu sõitsime ringi mööda Eestimaad, et pakkuda rahvale naeru ja nalja.

2023a jaanuar algas hoogsate, arendavate ja inspireerivate etenduse proovidega "Nunnad" Merilin Kirbitsa käe all.

Osalesime EV105 aastapäeva kontserdil Sangaste Kultuurimajas sketšiga "Oskan ma laulda jee!" 19.märtsil võtsime osa Sangaste Kultuurimajas toimunud improtunnist, mille viis läbi Rauno Kaibiainen.

6.aprillil võtsime osa Otepääl toimuvast komöödiaetendusest “Mis mõttes?”, mis koosnes etendusest, loengust ja improviseerimise töötoast.

Aprillis tulime välja etendusega „Nunnad“ mis oli meeliülendavalt hirmutav, kuna esietendusele oli tulnud ootamatult palju kaasaelajaid (umbes 150 külastajat). Antud etendus on olnud väga edukas.

Lisaks liitus meiega heli – ja valgustehnik Siim Kooser.

Suvel Rukki Narrid enamuse ajast puhkasid.

11. juunil osalesime Paide hooviteatrite festivalil etendusega “See ehe Eesti elu”, kus saime väga head ja julgustavat tagasisidet.

Plaanis on tuua 2024a aprillis lavale A.Kivirähi etendus "Isamaa pääsukesed", mida lavastab Aarne Soro. Selle etenduse lavale toomiseks on liitunud meie koosseisuga veel 4 aktiivset liiget. Prooviperioodil etendame jätkuvalt etendust "Nunnad".

MTÜ Teater Rukki Narrid on jätkuvalt tegutsev.

TEATER RUKKI NARRID MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.