Rohkema info nägemiseks:

ALA-TAAGEPERA RAHVAKULTUURI JA HARIDUSE EDENDAMISE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 34; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ALA-TAAGEPERA RAHVAKULTUURI JA kohta arvamuslugu!"

ALA-TAAGEPERA RAHVAKULTUURI JA HARIDUSE EDENDAMISE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 34 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

01.01.2022- 31.12.2022

MTÜ Ala- Taagepera Rahvakultuuri ja Hariduse Edendamise Selts (edaspidi

ATES) asutati 01.09.2020. aastal nelja Helme kihelkonnas elava ning Ala

Põhikoolis töötava inimese poolt. Põhikirjaliselt on ATES eesmärgiks piirkonna kultuuri-, haridus-, muinsuskaitse- ja sporditegevuse arendamine, säästva ja elanike heaolu toetava elukeskkonna loomine ning minevikupärandi väärtustamine eelkõige Ala- Taagepera piirkonnas.

ATES juhatus on üheliikmeline, töötasu juhatuse liikmele ei arvestata. ATES toetub oma tegevustes vabatahtlikele, aktiivsetele ja asjatundlikele inimestele, kes soovivad panustada oma aega ja oskusi kohaliku hariduselu ja Mulgi pärimuskultuuri toetamisse. Palgalisi töötajaid ühenduses ei ole.

MTÜ Ala- Taagepera Rahvakultuuri ja Hariduse Edendamise Selts teeb koostööd Ala Põhikooliga, mittetulundusühendustega Eesti Koduabi Selts,

Mulgimaa Kogukonnaköök, Mäe Koda, Valga Toidupank. Alates 2022. aasta veebruarist on osaletud Tõrva Maxima toidupäästel, sama aasta septembrist ühines Eesti Toidupangaga ka Tikste Konsum ning tänu sellele laienes ka ATES vabatahtlike osalemine ühingu töös.

ALA-TAAGEPERA RAHVAKULTUURI JA HARIDUSE EDENDAMISE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.