Rohkema info nägemiseks:

PÕLVA BIATHLON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 78; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLVA BIATHLON MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÕLVA BIATHLON MTÜ hetkeolukord

Juba 78 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Põlva Biathlon asutati 15. septembril 2020.aastal.

Eestis on viimastel aastatel võimalus kasutada õhkrelvi, mis annab võimaluse tutvuda laskesuusatamisega lastel ja harrastajatel. Õhkrelva eelis on see, et võistlust saab korraldada igal pool. Sportrelva jaoks on vaja eraldi lasketiiru. MTÜ eesmärk on korraldada mitmekülgseid spordivõistlusi, mille üks võistluselement on laskmine. Sellega saab propageerida laskesuusatamise erinevaid võimalusi ja pakkuda võimalust teise spordialade esindajatel aru saada laskesuusatamise spetsiifikast.

MTÜ korraldas 2022 aastal (cid:127) Triatlon-biathlon Räpinas ja Vana-Koiolas, kus pärast ujumist, rattasõitu ja jooksu on laskmine.

(cid:127) Mõlaton - see on võistkondlik kanuusõit, mille vaheetappides on laskmine.

(cid:127) Elva Igamehe Biathlon - mägirattabiathlon (cid:127) Põlva Talitriatlon-biathlon - see on jooks, rattasõit ja suusatamine. Iga ala vahel on laskmine.

Osavõtjate arv võrreldes eelmise aastaga kasvas. Võistlejatele meeldis laskmisega seotud võistluse formaat.

MTÜ Biathloni tööd korraldab juhatus.

Palgalisi töötajaid ei ole.

MTÜ on jätkuvalt tegutsev.

PÕLVA BIATHLON MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.