Rohkema info nägemiseks:

PALVERÄNNUTEE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 197; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PALVERÄNNUTEE MTÜ kohta arvamuslugu!"

PALVERÄNNUTEE MTÜ hetkeolukord

Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ eesmärgiks on 2012. aastal Pirita kloostri sõprade poolt algatatud, loodud ja arendatud Pirita kloostrist Vana-Vastseliina piiskopilinnuseni kulgeva, Eesti aja- ja kultuuriloolise sisuga, palverännutee jätkusuutlik arendamine. MTÜ teisel tegevusaastal tegeldi senise tööga - arendati ja täiendati Palverännuteed. Teadvustati jätkuvat vajadust võimekate lõigukeskuste loomiseks ja arendamiseks. Esitasime Aktiivsete Kodanike

Fondile täiendatud-täpsusuatud tegevustoetuse taotluse. Rahvuskultuuri Fond toetas meid 1000.-ga. Pirita klooster kinkis sõiduauto. Jätkasime kodulehe andmebaasipõhiseks viimist, et koordineerida omavahel kodulehte, Maa-ametit kaardiliidest, nutitrakendust ning video- ja helifaile.

PALVERÄNNUTEE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.