Rohkema info nägemiseks:

EMAJÕE SUUSAKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 251; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EMAJÕE SUUSAKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

EMAJÕE SUUSAKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 251 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

1. SPORTLIK JA KLUBILINE TEGEVUS

Emajõe Suusaklubi alustas tegevust 01. aprillil 2021.a. Klubi asutajaliikmeid oli 16. Seisuga aprill 2023 osales treeningutel regulaarselt 25 noorsuusatajat, lisaks külalistreenijad laagrites teistest suuaklubidest ja 12 täiskasvanud harrastussportlast. Klubi vahetas tegevuskohta ja asub nüüd

Tartu Laululava ruumides, mille kordaseadmiseks viidi läbi klubiliikmete ühised talgud.

Treeningud toimuvad enamasti Tähtvere Spordipargis, samuti erinevatel Tartu linna kergliiklusteedel, Vooremäel, Lähtel ja Otepääl.

Emajõe suusaklubi tegutseb aktiivselt võistluste korraldamisega. Suvel 2022 korraldati Kristjan

Külma, Andres Nurga ja Ave Nurga eestvedamisel traditsiooniline Eviko Suusarull ning augustis 2022 rahvusvaheline võistlus FIS rullsuusatamise maailmakarika etapp Otepääl. Talvel korraldati

Lähtel Hawaii Express noorte suusasarja etapp.

Klubi liikmete ühisüritustena toimus hooaja lõpuüritus Escape Tartus koos kokkuvõtete tegemise ja parimate premeerimisega.

Klubi peatreener Allar Kivil on suurte kogemustega 7. kutsetaseme suusatreener, kes on töötanud suusatreenerina 25 aastat (aastatel 1998-2021 Tartu Suusaklubi treenerina), on Tartu

Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi talispordialade õpetaja, on EOK murdmaasuusatreenerite hindamiskomisjoni liige.

2. TREENINGETTEVALMISTUS JA VÕISTLUSTEGEVUS • Suvised treeninglaagrid toimusid Pannjärvel, Käärikul ja Otepääl (keskmiselt 15-20 noorsportlase osalusel). Laagrites osales külalissportlasi ka teistest klubidest.

• Sügis-talvised suusalaagrid toimusid Soomes Vuokatti suusatunnelis, esmakordselt Ramsau keskmäestikulaager, lumelaager Levil (13 in) ja jaanuari laager Pannjärvel.

• Tublimad treenijad läbisid möödunud aastal pea 3000km suuskadel ja üle 6300km kokku. See on rohkem kui varasemalt ja on eduka talve aluseks.

• Hawaii Express Noorte suusasarja 5 etapil osales Emajõe Suusaklubist 24 noorsportlast.

Esikolmiku kohad sarjas saavutasid Stefan Kivil M14 I koht, Gerda Kivil N16 I koht, Ralf Kivil

M18 I koht; Aleksander Tamm M23 I koht; Hugo Johannes Nurk M23 III koht.

• Täiskasvanute Eesti MV parimad kohad:

III koht Kätlin Kukk, Gerda Kivil, Pauline Puusaar N teatesõit 3x5km

IV koht Hugo Johannes Nurk, Aleksander Tamm, Ralf Kivil M teatesõit 3x10km 5. koht Hugo Johannes Nurk ja Aleksander Tamm M teatesprint 6. koht Kätlin Kukk ja Pauline Puusaar N teatesprint

EMAJÕE SUUSAKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.