Rohkema info nägemiseks:

ÄKSI ALEVIKU KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 299; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÄKSI ALEVIKU KOGUKOND kohta arvamuslugu!"

ÄKSI ALEVIKU KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Äksi aleviku kogukond on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mis asub Äksi alevikus, Tartu vallas. Ühingu eesmärk on rikastada ja arendada Äksi aleviku ja lähedal asuvate külade ning alevike (edaspidi piirkond) kogukonnaelu. Ühing tegeleb muuhulgas ürituste korraldamise, elanike õiguste eest seismise, kogukonnatunde loomise ja piirkondliku identiteedi kujundamise ning säilitamisega.

Majandusaastal tegutses ühing liikmemaksude ja Tartu valla toetuse abil. Kirjutati kaks taotlust Kohaliku

Omaalgatuse Programmi. Mõlemad taotlused said positiivse vastuse. Ühe toetusega soetati tegevuste läbiviimiseks pop-up telk, 2 lauda, 2 tooli ja MTÜ reklaambänner. Teise toetusega korraldati kogukonnapäev “Äksi avatud õued.”

Korraldati mitmeid kogukonna koosolekuid ja suheldi vallavalitsusega, et lahendada igapäevaseid elanike muresid. Näiteks korraldati Päkapikumatka, Vabariigi Aastapäeva matka, kevadist rohelaata, kogukonnapäeva “Äksi avatud õued”, tänuüritust kogukonnapäeval õued avanud elanikele, kogukonna stiilipidu, marditralli ja advendiaja vastu võtmist. Osaleti erinevatel üritustel kodukohvikuga "Õõd on siin mustad." Kutsusime külla Maarja-Magdaleena kogukonna inimesed ja külastasime ise Kappermäe seltsi, et jagada kogemusi ja teadmisi teiste toimivate kogukondadega Eestis. Käisime teatris Maarja-Magdaleena

Rahvamajas.

Aasta lõpus liituti liikumisega Kodukant Tartumaa. Toimusid regulaarsed juhatuse koosolekud.

Sügisel esitati taotlus Kohaliku Omaalgatuse Programmi, et korraldada kogukonnapäeva “Äksi avatud õued.”

MTÜ-ga liitus 2022. a üks uus liige.

2023. a võtab suure osa tegevustest Aasta küla konkurss. 2022. a saime Tartumaa aasta külaks ja sellega seonduvalt valmistume Eesti aasta küla konkursiks 2023. a. Plaan on osaleda võimalikult paljudel üritustel ka väljaspool Äksit, et meie kogukonna tegemised oleksid teada ka kaugemal.

Jätkame juba seni toimunud traditsiooniliste ürituste korraldamist, rikastame kogukonna kultuuritegevust ja mõtleme välja uusi üritusi ning koos tegemisi. Külastame teisi kogukondi ja kutsume organisatsioone ning kogukondi meid külastama. Suurendame liikmete arvu ja realiseerime Kohaliku Omaalgatuse Programmist saadud toetuse. Hoiame tihedat koostööd vallavalitsuse, Jääaja Keskuse ja teiste kohalike ettevõtetega. Läbi loodud veebilehekülje www.äksi.ee suurendame ühingu tegevuse kajastamist ja kaasame rohkem kohalikke inimesi.

ÄKSI ALEVIKU KOGUKOND MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.