Rohkema info nägemiseks:

UUE ALGUSE ABIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 56; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UUE ALGUSE ABIKESKUS kohta arvamuslugu!"

UUE ALGUSE ABIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Uue Alguse Abikeskuse algas oma tegevus septembris 2021 aastat.

Põhitegevuseks Uue Alguse Abikeskuse on igapäevane töö kodutu inimestega.

MTÜ eesmärgiks on - abivajajate toitmine kohapeal; - kodutute nõustamine seoses võimalustega pöörduda rehabilitatsiooni keskuste, öömajade ja sotsiaalhoolekande asutuse poole; - võimaldada kodutuile riide- ja toiduabi; - isikliku hügieeni võimalust; - psühholoogiline abi ja tugi.

Uue Alguse Abikeskuse aruandeaasta tulem 2022. aastal on -1 652 eurot.

Seisuga 31.12.2022 aasta Uue Alguse Abikeskus füüsilise liikmete arv on 8 inimesed.

Abikeskuse juhatus on seisukohal, et see Keskus on jätkusuutlik ja suudab garanteerida võetud kohustuste täitmise Uue Alguse Abikeskuse põhikirjas.

UUE ALGUSE ABIKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.