Rohkema info nägemiseks:

RÕUGE VEOKOERTE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 182; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUGE VEOKOERTE KLUBI kohta arvamuslugu!"

RÕUGE VEOKOERTE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Rõuge Veokoerte Klubi sai ellu kutsutud 30.09.2021 eesmärgiga arendada ja populariseerida veokoerasporti nii Rõuges kui Eestis.

Üheks suurimaks ettevõtmiseks esimesel tegevusaastal oli Eesti esimese veokoeraspordi keskpikamaa võistluse Talvõtii korraldamine Võrumaal, Rõuge ja

Haanja piirkonnas kogudistantsiga 150km. Lisaks kohaliku piirkonna tutvustamisele ning kogukonnavahelise koostöö arendamisele tõi Talvõtii meile võistlejaid ka Lätist kandes seeläbi laiemat ja rahvusvahelisemat kandepinda. Esimest korda ajaloos kvalifitseerus Baltimaades toimuv veokoeraspordi keskpikamaa võistlus ka ametlikult kvalifikatsioonvõistluseks veelgi pikema distantsidega veokoeraspordi võistluste jaoks Norras, Rootsis ja Soomes. Olles Talvõtii läbinud, said võistlejad esimest korda minna otse Eestist suurvõistlustele ilma, et peaksid tegema lisakulusid ja pingutust veel enne suurvõistlust põhjalas kvalifikatsioonvõistlusel käimiseks. Kogukondliku pingutusena valmis Talvõtii jaoks 75km pikkune rada (mida sõideti võistlusel 2 ringi).

Tõusumeetreid tuli rajal kokku pea 4000m.

Teine suur projekt oli ühe meie klubi liikme osalemine rahvusvahelisel veokoeraspordi suurvõistlusel Finnmarkslopetil Norras. Distantsiks 600km. Võistlust kandis üle Norra riigitelevisioon ning olgugi, et meie esindaja pidi 300km ehk poolel distantsil vigastuste tõttu katkestama, saime hindamatu kogemuse ning kindlasti indu uuesti starti minemiseks. Finnmarkslopetil käimist toetas ka Rõuge vald, mille üle oleme väga tänulikud.

Tulevikku vaadates on Talvõtii võistlus plaanis muuta kohalikuks traditsiooniliseks spordi- ja rahvaürituseks ning uuel hooajal, talvel 2023 saab see toimuma juba veelgi pikema, 200km distantsiga. Samuti jätkame pingutusi osalemiseks suurvõistlustel ning plaanis on ellu viia ka erinevaid õppe- ja treeningüritusi veokoeraspordi harrastajatele.

RÕUGE VEOKOERTE KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.