Rohkema info nägemiseks:

HAKOMI ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 37; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAKOMI ESTONIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

HAKOMI ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Hakomi Estonia eesmärgiks on Hakomi kui teraapia- ja enesearengu meetodi tutvustamine Eestis läbi teavitustöö ja erinevate ürituste korraldamise koostöös rahvusvahelise katusorganisatsiooni Hakomi Education Network’iga (HEN).

Eesmärgi saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: 1. Hakomi teraapia väljaõppe korraldamine Eestis; 2. Enesearengu- ja teraapiagruppide organiseerimine ja läbiviimine; 3. Hakomi põhise individuaalse teraapia, konsulteerimise ja nõustamise pakkumine; 4. Hakomi metoodika kasutamine ökoloogiliste ja sotsiaalsete eesmärkide teenistuses.

VÄLJAÕPPE KORRALDAMINE

Ühing on Hakomi teadvelolekupõhise kehapsühhoteraapia väljaõppe korraldaja ja Hakomi

Education Network (HEN) ametlik esindaja Eestis. 2023.aastal viidi läbi kokku 15 kohapealset väljaõppe sessiooni päeva, üks neljast kohtumisest koosnev veebisari ja 4 praktikagruppi. Koolitajateks olid Bettina Deuster Saksamaalt, Donna Martin Kanadast,

Caroline Braham Inglismaalt ja Robert Milone Kanadast. Väljaõppesessioonidel osales mitukümmend inimest erinevatest eluvaldkondadest (psühholoogid, psühhoterapeudid, koolitajad, õpetajad, juristid, ettevõtjad jne) ja rahvustest.

2023.a-l jõudsid 5 inimest lõpuni põhiväljaõppega ning on valmis suunduma Hakomi terapeudi sertifitseerimisprotsessi.

RAHVUSVAHELINE KOOSTÖÖ

Juhatuse liige Signe Noppel jätkas tööd vabatahtlikuna Hakomi Education Network’i eetika töögrupis.

HAKOMI ESTONIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.