Rohkema info nägemiseks:

Q-SPACE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta Q-SPACE MTÜ kohta arvamuslugu!"

Q-SPACE MTÜ hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevused, mis viidi läbi ajavahemikus juuli 2023 - juuni 2024: (1) Toimunud üritused: 4 avalikku linastust ja arutelu Tallinnas LGBTQ Filmiklubi raames koostöös Filmimuuseumiga (september - detsember 2023), 1 linastus ja arutelu VitaTiimi festivaliga (Narva, juuni 2024) ja 1 linastus ja arutelu Elektriteatriga (Tartu, juuni 2024). Me viisime läbi 2 mitmepäevast Q-SPACE festivali ARTIS kinos Tallinnas, 30. november - 3. detsember 2023 ja Narva Kunstiresidentuuris (NART), 17. -18.

veebruar 2024. 6 festivali päeva jooksul viisime läbi 10 linastust (5 täispikka filmi, 2 dokumentaalfilmi, 2 lühifilmide kogumikku) ja korraldasime 5 aruteluringi, 3 küsimuste-vastuste sessiooni ja 1 töötoa. Kokku osales üritustel 1003 inimest, 470 ja 150 vastavalt igal festivalil ning veel 383 inimest iseseisvatel üritustel. Linastused olid populaarsed ja publik oli arutelude ajal väga aktiivne, soovides esitada küsimusi ekspertidele, ja kommenteerida.

Arutelusid juhtisid ja ekspertidena osalesid 31 inimest kohalikust LGBTQ+ kogukonnast ja 14 inimest (režissöörid, aktivistid) rahvusvahelisest kogukonnast.

Üritusi toetas 7-päevane mini-meedia PR / SMM kampaania, samas kui festivalide PR kampaania kestis 6 nädalat Tallinnas ja 4 nädalat Narvas.

Kasutasime sotsiaalmeedia, infopartnerite ja blogijate toetust. Meie veebireklaami ja PR-töö toel jõudsime üle 167 423 inimeseni.

(2) Avalikud demonstratsioonid: Korraldasime 17. mail 2024 Tallinnas rahvusvahelisel homo-, trans- ja bifoobse vastase võitluse päeval avaliku demonstratsiooni. Kõnelejad olid erinevatest LGBTQ+ organisatsioonidest, kohalikest algatustest, aktivistidest ja riigi esindajatest. Kohale tuli üle 150 inimese ja mingeid vahejuhtumeid ei toimunud.

(3) 4 ühepäevast koolitust ja töötuba toimusid Tallinnas ja Narvas. 2 töötuba viidi läbi ajakirjanikele ja meediainimestele, et kasutada õiget keelt (eesti, vene) LGBTQ+ teemade ja õiguste käsitlemisel. Toimusid 2 koolitust turvaliste ruumide ja meeskonnatöö kohta (Tallinnas ja Narvas).

Kokku osales nendel üritustel 58 inimest.

4 veebiseminari feministlike, LGBTQ ja dekolonialismi teemadel ja aruteludes. Nendest üritustest sai kasu 60 inimest.

(4) LGBTQ+ väljaannete tootmine ja levitamine: Eestis esmakordselt toodeti kväär-koomiksite kogumik „Kui palju veidrat tööd!“ eesti keeles.

Antoloogia sisaldab paljusid kunstnikke USA-st, Euroopast ja Venemaalt, kes on olnud oma valdkonnas teerajajad ja mänginud olulist rolli selle kunstivormi arendamises ja kväär-lugude jutustamises läbi visuaalse ja kirjaliku meedia. Trükiti 500 eksemplari ja seni on jagatud 103 eksemplari. Eesti Rahvusraamatukogu on palunud antoloogia paberkandjal ja digitaalset eksemplari ning lähikuudel tehakse see nende lugejatele kättesaadavaks, laiendades seeläbi raamatu levikut.

Kõigi ürituste ajal ja partnerorganisatsioonides (Tallinn, Narva ja Tartu) jätkasime nõuandvate brošüüride levitamist: Kuidas öelda? Kuidas mõista (vene keeles) välja tulemise kohta, Kväär-ruumid (vene keeles) ja LGBTQ+ ajalugu (vene keeles), „Kui palju veidrat tööd!“ (vene keeles).

Kokku on jagatud 104 eksemplari.

(5) Meediasisu arendamine: Avaldasime 19 artiklit LGBTQ+ kino ja õiguste teemal. Sisu vaadati üle 120 000 korra. Avaldasime 4 taskuhäälingut „Queering Culture“ mida kuulas üle 10 000 inimese.

(6) Vabatahtlike programm: Aastaringselt korraldati värbamiskampaaniaid, et meelitada inimesi, kellel on teatud oskused – tõlkimine, filmimine, video-montaaž, fotograafia, disain. Vabatahtlikud on aktiivselt toetanud filmide tõlkimist ja postituste loomist sotsiaalmeediasse (eesti, vene, ukraina keeles). Lisaks pakutakse tuge ürituste toimumiskohtades – aidates müüa suveniire, pildistades üritusi jne. Vabatahtlikele korraldati 4 töökoosolekut / mini-koolitust ürituste toetamiseks ja 4 veebitöökoosolekut / mini-koolitust tõlketööde jaoks. Meie vabatahtlike meeskonnas on praegu 50 inimest. 8 vabatahtlikku osaleb noorte vahetusprogrammis Saksa partneritega LSVD. Vabatahtlikud osalevad programmis ja veedavad 10 päeva Hamburgis Pride-nädala ajal augustis 2024 ning Saksa partnerid võõrustatakse Eestis Tartu Pride'i ajal 2024.

Q-SPACE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.