Rohkema info nägemiseks:

RS PURJETAJATE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 168; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RS PURJETAJATE LIIT kohta arvamuslugu!"

RS PURJETAJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023 aaastal Aero Purjetajate Liit jätkas RS Aero klassi populariseerimist Eestis. Meie põhieesmärk oli tagada harastajatele võimalus muuta oma lemmikspordialaga tegelemine lihtsamaks, mugavamaks ja turvalisemaks.

2023 aastata jäävad iseloomustama järgmised läbimurded: (cid:127) RS Aero on muutnud noorte seas atraktiivseks jahiklassiks ning võrreldes 2022 aastaga EMV ja EKV võsitelnud Aero-de arv kahekordistus; (cid:127) Aero Purjetajate Liit töötas välja statuudi, mille eest lõime stipendimumite fondi, et noored saaksid osaleda MM võistlustel. 2023 aastal andsime välja stipendiumeid summas 2 400 EUR, mille noored saavad ära kasutada 2024 aastal noorte MM-l osalemiseks; (cid:127) Eesti noored saavutasid 2023 aastal võistkondlikel maailmameistrivõistlustel 4-nda (Georg ja Meribel) ja 8-nda koha; (cid:127) 2023 aasta RS Aero maailmameistrivõistlustelt osales Eestis 5 paati ja koju tõime RS Aero 5 klassis pronksmedali (Andrias Sillaste) üldarvestuses ning RS Aero 6-l naiste arvestuses hõbemedali (Liina Kolk); (cid:127) Aero fleet kasvas Eestis 40 paadile, lisaks noortele soetasid ligi 10 täiskasvanut; (cid:127) regulaarsed treeningud Pirital.

2024 aasta inistiatiivid: (cid:127) kasvatada Aero Fleet Eestis 100 alusele; (cid:127) noorte MM-l osaleb Eestist 10 noort ja saavutada vähemalt 3 poodiumi kohta; (cid:127) täsikasvanute MM-l osaleda 5 alusega; (cid:127) läbi tiheda ning atraktiivse võistluskalendri kasvatada klassi nähtavaust ja laiendada harrrastajaskonda; (cid:127) luua Aero Purjetajate Liit virtuaalseks jahtklubiks, mis ühendab liimkmeid erinevatest eesti piirkonandest ja võimaldades liidu liikmetel osaleda erinevate jahtklubide treeningutes. Iga kuised läbi viia Bootcamp, kus soovijatel on võimalus intentsiivselt parimat treenierite juhendamisel parandada oma oskusi Aeroga purjetamisel (cid:127) jätkame parimate noorpurjetajate stipendiumite programmi; (cid:127) populariseerime liikumist, kus vanemad purjetajad võimaldavad noorpurjetajtelt oam Aerot treeningutel ning võistlustel kasutada. Püüame ühendada erinevate põlvkondade purjetajaid; (cid:127) Eriline fookus on noortel, kes on väljaumas Optimist ning Zoom klassist ning ei ole leidnud endale sobivat alust purjetamiseks jätkamiseks (cid:127) Luua tugev Seltsi tugev finantsbaas, mis tagab järjepideva arengu ja klassi populariseeirmise (cid:127) 2024 aastal ühineb Seltsiga lasteklass RS Tera, läbi millle me laiendame RS Aero purjetajate kogukonda ja kasvu potentsiaali (cid:127) jätkame pingutusi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga, lisamaks RS Aero ja RS Tera olümpia ettevalmistusklassidesk (nn saavutusspordi tabelisse), mis suurendab klubide huvi RS Aero lisamaiseks oma treeningprogrammi.

RS Aero = More Sail, More Live, More Love

RS PURJETAJATE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.