Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA SULGPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 26; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA SULGPALLIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA SULGPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 26 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saaremaa Sulgpalliklubi tegevuse eesmärgiks on sulgpalli harrastamine ja selleks tingimuste loomine Saaremaal. Klubi ühendab sulgpalli vastu huvi tundvaid ja sulgpalliga tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi isikuid. Saaremaa sulgpalli harrastajate ühendamine, sulgpalli mängimise võimaluste loomine ja sulgpalli populariseerimine Saaremaal.

MTÜ Saaremaa Sulgpalliklubi loodi 05. aprillil 2022, esimese tegevusaasta lõpus oli klubil 32 liiget.

Aruandeaastal laekus liikme- ja sisseastumismaksudena 1070 eurot, ettevõtlustuludena 3100 eurot ning muud toetustulud 711 eurot. Ühingu tulud olid 2022.a. kokku 4881 eurot.

Tegevuseks kulutati kokku 2774 eurot. Suurimad kulutused olid seotud väljaku rentimise ning treeningvahendite hankimisega – kokki 2174 eurot. 2022.a. majandusaasta tulemiks kujunes – 2107 eurot.

Ühingul on kaheliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Järgmisel majandusaastal jätkatakse sulgpalli treeningvõimaluste loomisega ning sulgpalli populariseerimisega Saaremaal.

SAAREMAA SULGPALLIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.