Rohkema info nägemiseks:

TULERONI RONIMISKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 36; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TULERONI RONIMISKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TULERONI RONIMISKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 36 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Spordiklubi TuleRoni Ronimisklubi on avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev heategevuslik vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud spordi ja liikumisharrastuse, eelkõige kaljuronimise harrastamisele ja selleks tingimuste loomisele. Klubi ühendab spordi vastu huvi tundvaid ja kaljuronimisega tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi isikuid.

Klubi põhitegevus on suunatud kaljuronimise harrastajate hulga suurendamisele nii noorte kui vanemate hiidlaste seas ning nende kaljuronimise oskuste arendamisele. Klubi on asutatud jaanuaris 2023.a aga Hiiumaal on sellega aktiivsemalt tegeletud aastast 2019 kui Käinas avati

Vabaajakeskuses Tuuletorn Baltimaade kõrgeim sise-ronimissein.

Nende aastate jooksul on kaljuronimise huviliste arv järjest suurenenud, eriti noorte seas ja sellest tekkis vajadus ühise organisatsiooni järgi, et saaks paremini korraldada tegevusi ala arendamiseks Hiiumaal.

Klubi kolm juhatuse liiget viivad Vabaajakeskuses Tuuletorn läbi treeninguid ronimisseinal sügisest kevadeni. Treeningute hooajal 2022/23 on osalejaid 7-16 aastaste seas 42 ja täiskasvanuid 9. Lisaks treeningutele korraldatakse ja osaletakse erinevatel võistlustel nii oma koduseinal kui väljaspool saart. Koostööd on tehtud ja nähtavasti jätkatakse veelgi enam teiste ronimisklubidega ja -ühendustega - Ronimisministeerium

Tallinnas ja Tartus, Kivi ronimisehall Tallinnas, Tallinna Kaljuronimisklubi, Eesti Ronimiseliit MTÜ ja Ronilane MTÜ.

Juhatuse koosolekuid toimus 2023 aastal 5. Koostöös Elamuskeskus Tuuletorn korraldati mai alguses raskusronimisevõistlus Hiiumaa Lead

Open 2023, mille kulude katmiseks taotleti raha Eesti Kuluttrkapitalilt ja Hiiumaa Spordiliidult. Eesti Kultuurkapital toetas ka oktoobris alanud ronimisevõistluse karikasarja lastele Noor TipuTegija 2023/24, mille viimane etapp on mais 2024a.

TULERONI RONIMISKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.