Rohkema info nägemiseks:

ASSAMAIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 33; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ASSAMAIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

ASSAMAIT MTÜ hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Assamait on juhatuse liikmete Iti-Jantra Metsamaa ja Evelin Saarmets poolt asutatud mittetulundusühing avalikes huvides tegutsemiseks.

Mittetulundusühing registreeriti 16.03.2023 ja seisuga 31.12.2023 oli ühingul 3 liiget.

Märtsis 2023 astus MTÜ Assamait Leader tegevusgrupi MTÜ Virumaa Koostöökogu liikmeks ja osales aktiivselt nende poolt korraldatud koolitustel ja üritustel.

Mais 2023 esitas MTÜ Assamait projektitaotluse MTÜ Virumaa Koostöökogu koostööprojekti „Tugevad kogukonnad“ rakendamiseks vihmavarjumeetmena korraldatud 2.taotlusvooru (01.05-14.05.2023). Taotlus oli edukas ja sai rahastuse summas 1728 eurot. Projekti nimeks oli

Lüganuse valla elanikele mõeldud loengute sari „Mõtelda on mõnus“. Projekt koosnes neljast erinevast loengust ja oktoobrist kuni detsembrini 2023 viidi ellu kolm loengut. Loengutel osales kokku 44 inimest.

MTÜ juhatuse hinnangul on mittetulundusühing tegutsemisvõimeline ja jätkusuutlik ka edaspidi erinevaid kogukonnale suunatud projektide ja tegevuste ellu viimisel.

ASSAMAIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.