Rohkema info nägemiseks:

FITODESIGN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud korraldama eritellimusel pidusid ja valmistama käsitsi tehtud esemeid individuaalsetele klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast FITODESIGN MTÜ juurde, kus iga tähistamine on meistriteos ja iga loodu on isikupärase puudutusega. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me oleme spetsialiseerunud korraldama eritellimusel pidusid ja valmistama käsitsi tehtud esemeid individuaalsetele klientidele. Massitootmise ja ühetaoliste sündmuste maailmas paistame silma pakkudes teenust, mis on sama ainulaadne kui teie ise.

Kirglikkusega täiuslikkuse poole pühendab meie meeskond end tähistamiste orkestreerimisele, mis tabavad teie visiooni olemust. Olgu selleks sünnipäevapidu, mis räägib köitevaid lugusid auväärsest külalisest või koosviibimine, mis tähistab olulist verstaposti, me tagame, et iga detail on kohandatud teie soovidele. Meie oskused pidude korraldamisel ja sünnipäevade organiseerimisel on võrdsed ainult meie pühendumusega luua atmosfäär, mis on nii lummav kui ka unustamatu.

Kuid meie anded ei piirdu ainult peokorraldusega. Me usume, et elu hetkede ilu täiendab kõige paremini eraklientidele mõeldud käsitöö võlu. Iga meie käsitsi valmistatud ese on armastusega tehtud töö, hoolikalt valmistatud ja mõeldud lisama isiklikku puudutust teie erilistele sündmustele. Alates kohandatud kaunistustest kuni ainulaadsete kingitusteni, meie loominguks on meie ettevõtte loosung: Tähistage ainulaadselt, hoidke käsitööd!

FITODESIGN MTÜ-s kutsume teid astuma maailma, kus teie tähistamised on kureeritud kunstniku puudutusega ja teie mälestusesemed on valmistatud südamega. Liituge meiega, et luua mälestusi, mis ei ole ainult jagatud, vaid ka eluks ajaks hinnatud. Tehkem teie järgmisest sündmusest mitte lihtsalt kuupäev kalendris, vaid ajaproovile vastav kunstiteos.

Avastage isikupärase puudutuse erinevust FITODESIGN MTÜ-ga – kus iga tähistamine on eksklusiivne lugu ja iga toode on käsitöö meisterlikkuse tunnistus.

Kontakt

+372 5355 5530

FITODESIGN MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark K.

Suurepärane teenus! Iga detail oli hoolikalt kujundatud.

- Anna N.

Tänu FITODESIGN MTÜ-le oli mu sünnipäev pidu, mida ma kunagi ei unusta.

- Sandra T.

Nende käsitöö esemed on tõeliselt imelised ja ainulaadsed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas korraldada meeldejääv sünnipäevapidu?

Sünnipäevad on verstapostid, mida tuleks tähistada entusiasmi ja loovusega. Et korraldada sünnipäevapidu, mis tõeliselt eristub, on oluline astuda välja tavalisest raamist ja lisada tähistamisele ainulaadseid puudutusi, mis peegeldavad sünnipäevalapse isiksust. Siin on viis nõuannet, mis aitavad teil korraldada unustamatu sünnipäevasündmuse. Valige ainulaadne teema Alustage sünnipäevalapse huvide, hobide ja unistuste kaalumisest. Olgu selleks vintage Gatsby pidu, fantaasiamaailm või reisiteemaline seiklus, teema peaks olema kaasahaarav ja originaalne. Koguge ideid nende eluloost,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas eristuvad käsitöökingitused massitootmisest ning miks see oluline on?

Massitootmise domineerimise ajastul on käsitöökingituste võlu ajatu. Iga käsitsi valmistatud eseme piste, pintslitõmme ja nikerdus kannab endas looja hinge ja s
ssb.ee
Massitootmise domineerimise ajastul on käsitöökingituste võlu ajatu. Iga käsitsi valmistatud eseme piste, pintslitõmme ja nikerdus kannab endas looja hinge ja südant. Neile, kes soovivad erilisi sündmusi tähistada isikliku puudutusega, pakuvad käsitöökingitused soojust, mida poest ostetud esemed ei suuda jäljendada. Kohandamine pole lihtsalt moesõna; see on pühendumus luua midagi, mis resoneerib sügaval isiklikul tasandil saajaga. See on nende maitse, lugude ja kogemuste mõistmine ning nende elementide peegeldamine kingituses, mis on sama ainulaadne kui nad ise. Kohandatud käsitöö esemete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.