Rohkema info nägemiseks:

PROGRESS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume lastehoiu teenuseid, rehabilitatsioonivõimalusi ning erinevaid koolitusi, toetades nii laste kui täiskasvanute arengut ja heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Meie lastehoiu teenused hõlmavad mitte ainult hoolivat ja professionaalset hoidu, vaid ka mängulisi õpikogemusi, mis aitavad igal lapsel avastada maailma enda ümber. Oleme pühendunud pakkuma mitmekülgseid lastehoiuvõimalusi, mis vastavad nii laste kui ka vanemate vajadustele.

Rehabilitatsioonikeskus on südameasi meie meeskonnale, kus spetsialistid töötavad koos, et aidata lastel ja noorukitel ületada erinevaid väljakutseid. Olgu tegemist füüsiliste või vaimsete takistustega, toetame individuaalset arengut, pakkudes kohandatud ja kaasaegseid rehabilitatsiooniteenuseid.

Meie koolituskeskus on platvorm, kus jagame teadmisi ja oskusi, edendades haridust kogukonnas. Koolitusprogrammid on kujundatud vastavalt tänapäeva nõudmistele, kattes mitmesuguseid teemasid alates lapse arengust kuni spetsialiseeritud rehabilitatsioonimeetoditeni. Meie eesmärk on luua terviklik õppekeskkond, mis innustab professionaalset kasvu.

Päevahoid on veel üks oluline haru meie tegevuses, pakkudes lapsevanematele kindlustunnet teadmisega, et nende lapsed on usaldusväärse meeskonna hoolitsuse all. Meie päevahoiuteenused on kavandatud tagamaks laste turvalisus, samal ajal pakkudes neile võimalusi mänguks, õppimiseks ja sotsiaalseks suhtlemiseks.

Lisaks pakume psühholoogilist abi, täiendkoolitusi ja kursuseid, et toetada kogukonna terviklikku heaolu. Meie professionaalne meeskond on kättesaadav, et pakkuda vajalikku tuge ja juhendamist nii lastele kui ka nende peredele.

Oleme pühendunud oma klientidele ja kogukonnale, töötades järjepidevalt selle nimel, et luua jätkusuutlik ja toetav keskkond, kus igal lapsel on võimalus areneda parimal võimalikul viisil. Meie meeskond on täis entusiasmi, innovatsiooni ja südamest tulevat pühendumust, mis peegeldub meie igapäevatöös ja teenustes.

Tule tutvu meiega ja avasta maailm, kus iga laps saab õitseda!

PROGRESS MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Helene P

MTÜ pakutav lastehoiu teenus on tõeliselt muljetavaldav oma pühendumise ja hoolivusega.

- Malle K

Näeme, kuidas spetsialistid panustavad tõhusatesse ja kaasaegsetesse rehabilitatsioonimeetoditesse.

- Evelin J

Koolituskeskuse mitmekülgsed programmid hõlmavad laia valikut teemasid. Lahe!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kes me oleme ja mida huvitavat teeme?

Progress MTÜ on mitmekülgne organisatsioon, mis keskendub hariduse, tervise ning isikliku arengu edendamisele lastele ja täiskasvanutele. Meie laiaulatuslik teenuste valik hõlmab lastehoiu teenuseid, rehabilitatsioonikeskust ning koolituskeskust, pakkudes mitmekülgseid võimalusi õppimiseks ja arenguks. Mõistame, kui oluline on tagada lastele turvaline ja arendav keskkond. Meie lastehoiu teenused pakuvad mitte ainult järelevalvet, vaid ka harivaid tegevusi ning mängulisi õppevõimalusi. Oleme pühendunud igale lapsele individuaalselt lähenedes ning toetades nende igakülgset arengut. Mõistame, et

Dropdown

kõik artiklid

Taastades elukvaliteeti: Progress MTÜ rehabilitatsioonikeskuse mõju

Elu viskab meie teele mitmesuguseid väljakutseid, mis võivad mõjutada meie füüsilist ja vaimset heaolu. Just selles kontekstis mängib Progress MTÜ rehabilitatsi
ssb.ee
Elu viskab meie teele mitmesuguseid väljakutseid, mis võivad mõjutada meie füüsilist ja vaimset heaolu. Just selles kontekstis mängib Progress MTÜ rehabilitatsioonikeskus olulist rolli, pakkudes spetsialiseeritud teenuseid ja individuaalset lähenemist inimestele, kes soovivad taastada oma elukvaliteeti ning naasta täisväärtuslikku elu. Progress MTÜ rehabilitatsioonikeskus usub, et iga inimene on unikaalne ning seetõttu vajab ka nende rehabilitatsioon individuaalset lähenemist. Meie spetsialistid võtavad aega, et mõista iga kliendi vajadusi, eesmärke ja väljakutseid. Selle alusel koostatakse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.