Rohkema info nägemiseks:

T-TEAM TRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4092; jälgijaid - 16. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta T-TEAM TRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 1999. aastast oleme olnud Teie teenistuses, pakkudes mitmekülgseid teenuseid nii Eestis kui ka teistes Euroopa riikides. T-TEAM TRANS OÜ on spetsialiseerunud kolmele põhivaldkonnale: reisijate transport, lumetõrje ning maaplaneerimine.

Meie kireks on reisijate ohutu ja mugav transport nii linnas kui ka kaugemal. Pakume tellimusveoteenust, mis hõlmab nii Eestit kui ka teisi Euroopa riike. Meie bussid on varustatud kõikide mugavustega, et tagada reisijatele meeldiv ja muretu sõit. Lisaks korraldame ka erinevaid Euroopa reise, kus oleme jõudnud nii Venemaale, Skandinaaviasse kui ka Itaaliasse - alates Milanost kuni Palermoni. Meie eesmärk on alati leida parim lahendus, et iga reis kulgeks meeldivalt ja kliendi soove arvesse võttes.

Talvised tingimused võivad olla väljakutsuvad, seetõttu oleme valmis aitama teid lumetõrjega. Teostame lumekoristusteenuseid ja talvist teede hooldust, tagades, et teed ja alad oleksid ohutud ja läbitavad ka kõige lumisematel päevadel. Meie kogenud meeskond ja tipptasemel tehnika tagavad efektiivse lumetõrje igas olukorras.

Ettevõtte laiendamisel ja maastiku kujundamisel võib vajalikuks osutuda professionaalne maaplaneerimine. T-TEAM TRANS OÜ pakub maaplaneerimistöid, ettevalmistust ehitusmaal, maaparandustöid ja maastiku korrastamist vastavalt klientide vajadustele. Oleme valmis võtma ette igasuguseid maaplaneerimisprojekte ja tagama nende kvaliteetse ja täpse teostuse.

Meie eesmärk on alati pakkuda kõrgeimat teenusekvaliteeti, arvestades klientide soove ja vajadusi. Kui olete huvitatud meie teenustest või vajate lisateavet, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie professionaalne ja sõbralik meeskond on alati valmis teid igati abistama.

T-TEAM TRANS OÜ - Teie usaldusväärne partner reisides, lumetõrjes ja maaplaneerimisel!

Võta ühendust meiega juba täna!

info@tteamtrans.ee
+372 503 3452
+372 523 3452

T-TEAM TRANS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Kiire ja tõhus lumekoristus, mis säästis mu hommikud. Tänan!

- Mart S.

Maaplaneerimise töö oli täpne ja professionaalne.

- Katrin P.

Usaldusväärne teenus ja sõbralikud juhid. Olen alati rahul!

Euroopa avastamine - reisige mugavalt ja muretult

Euroopa on maa, mis peidab endas lõputut võimaluste ja avastamise maailma. Alates ajaloolisest arhitektuurist kuni kauni looduse ja kultuuririkkuseni on Euroopas midagi, mis suudab iga reisija südame vallutada. Ent kuidas saaksite selle mitmekesise kontinendi avastamiseks valida parima viisi? Vastus peitub reisijate veos Euroopa riikides. Reisijate vedu Euroopa riikides pakub teile muretu ja mugava võimaluse Euroopa avastamiseks. Siin on mõned põhjused, miks peaksite selle valiku kasuks otsustama: Kas pole mitte imeline mõte alustada oma Euroopa seiklust, teades, et teid ootab mugav ja ohutu

Dropdown

kõik artiklid

Miks peaks valima profesionaalse lumekoristuse?

Talv on sageli seotud lumiste maastike ja jõuluhõnguga, kuid tegelikult võib lume ja jää kogunemine tekitada palju muret ja vaeva. See on eriti tõsi, kui peate
ssb.ee
Talv on sageli seotud lumiste maastike ja jõuluhõnguga, kuid tegelikult võib lume ja jää kogunemine tekitada palju muret ja vaeva. See on eriti tõsi, kui peate tegelema lume koristamisega oma kodu või äri ümbrusest. Kui soovite nautida talvist aega muretult ja ohutult, siis on professionaalne lumekoristus just see, mida vajate. Selles artiklis uurime, miks peaksite valima professionaalse lumekoristuse ja millised on selle eelised. Lumekoristus võib olla füüsiliselt kurnav ja ohtlik tegevus, eriti kui peate eemaldama suure hulga lund või jääd. Professionaalsed lumekoristajad omavad kogemusi ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.