Rohkema info nägemiseks:

RÄPINA INKUBATSIOONIKESKUS SA

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 488; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÄPINA INKUBATSIOONIKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

RÄPINA INKUBATSIOONIKESKUS SA hetkeolukord

Juba 488 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Räpina Inkubatsioonikeskus loodi 2002 aastal Räpina Linnavalitsuse ja Räpina

Vallavalitsuse poolt. Sihtasutus kuulub Räpina Vallavalitsuse konsolideerimisgruppi.

Sihtasutuse põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks on Räpina Vallavalitsus andnud sihtasutusele tasuta kasutada materiaalsed varad, muu hulgas Räpina Loomemaja hoone.

Sihtasutuse eesmärkideks on olnud jätkuvalt: 1. arendada piirkonna ettevõtlust; 2. toetada piirkonna algajaid ettevõtjaid nn. inkubatsiooniperioodil (soodsatel tingimustel inkubatsiooni-keskuse ruumide rendile andmine koos kontoritehnika kasutamisega, konsultatsioonide andmine, raamatupidamise ja sekretäriteenuste osutamine jne.) 3. organiseerida ettevõtlusalast koolitust; 2022. aastal eraldas Räpina Vallavalitsus Sihtasutus Räpina Inkubatsioonikeskus tegevuseks 100 040 eurot. Toetuse kasutamise eesmärkideks on piirkonna ettevõtluse arendamine ja algajate ettevõtete toetamine, ettevõtlusalaste koolituste korraldamine ja koostöö arendamine tegutsevate ettevõtjate hulgas.

2022 aasta oli ettearvamatu ja eriline. Seega kukkus koolitusseminaridel ja huviringides osalenute arv. Samas võrreldes 2021 aastaga siiski tõusis.

2022 a korraldati siiski Sihtasutuse Räpina Inkubatsioonikeskuse poolt mitmeid koolitusseminare ja teabepäevi aktuaalsetel teemadel. Koolitusseminaridel ja teabepäevadel osalejate arv kokku oli ca 100 inimest. Aastaringselt on osutatud ettevõtlusalast nõustamist ja on oldud abiks osaühingute moodustamisel. 2022 aastal osales Räpina Loomemajas erinevatel töötubades ca 1650 inimest.

SA Räpina Inkubatsioonikeskus toodab aktsiisilaos ka elavat õlu ja marjaveine, lähtuvalt kehtivatest Alkoholi ja Aktsiisiseadustest.

SA Räpina Inkubatsioonikeskuse rendib Jõe 4 ja Hariduse 1 asuvates hoonetes ruume väikeettevõtjatele. Enamus ruume on saadud anda rendile.

2023 aastal on planeeritud jätkata põhikirjalist tegevust lähtuvalt piirangulistest võimalustest.

Sihtasutust juhib üheliikmeline juhatus ja korraldab ka sihtasutuse tööd. Juhataja on saanud töötasu töölepingu alusel. Juhataja on kasutanud tööks isiklikku sõiduautot ja saanud isikliku sõiduauto kasutamise kompensatsiooni.

Muid soodustusi saanud ei ole ei juhatus ega ka nõukogu. Sihtasutuse nõukogu tasu ei saanud.

Suhtearvud 2022 2021

Aruandeaaasta tulem -2612 162

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,78 1,23 (käibevara/ lühiajalised kohustused)

Maksevalmiduse kordaja 0.19 0.30 (raha/ lühiajalised kohustused)

Võlakordaja 0,94 0,81 (kohustused/ varad)

Tegevustulemlikkus 0,99 1,00 (tegevustulud/ tegevuskulud)

RÄPINA INKUBATSIOONIKESKUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.