Rohkema info nägemiseks:

PUURKAEVUMEISTRID OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme kõik vajalikud tööd nii individuaalsetena kui ka osana terviklikest lahendustest, tagades sellega Teie kodu jaoks töökindla vee-, kanalisatsiooni- ja/või maaküttesüsteemi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie puurmeistritel on rikkalik kogemustepagas, mis ulatub rohkem kui 2600 puurkaevu rajamiseni erinevates Eesti piirkondades. See kogemus on meid aidanud mõista iga projekti ainulaadsust ning pakkuda klientidele parimaid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja keskkonna eripäradele. Olgu tegu eramajade, ärihoonete või avalike rajatistega, meie meeskond suudab luua usaldusväärseid veesüsteeme, mis tagavad puhta ja kättesaadava vee igal ajal ja igas kohas.

Terviklikud teenused vee- ja kanalisatsioonisüsteemide valdkonnas

Lisaks puurkaevudele on meie ekspertiis laienenud ka vee- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimisele ja rajamisele. Me mõistame, kui oluline on tõhus veevarustus ja kanalisatsioon nii kodudes kui ka ettevõtetes. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma terviklikke lahendusi, mis hõlmavad projekteerimist, ehitust ning hooldust, et tagada süsteemide tõrgeteta toimimine.

Maaküte: energiatõhusad ja keskkonnasõbralikud süsteemid

Maaküttesüsteemide valdkonnas oleme tunnustatud oma teadmiste ja kogemuste poolest. Maaküte on üha populaarsemaks muutuv lahendus, mis on keskkonnasõbralik ja energiatõhus. Meie meeskond suudab kavandada ja paigaldada maaküttesüsteeme, mis aitavad klientidel säästa energiat ja vähendada keskkonnamõju.

Usaldusväärsus ja klientide rahulolu

Puurkaevumeistrid OÜ lähtub alati väärtustest nagu usaldusväärsus, professionaalsus ja klientide rahulolu. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ning ületavad klientide ootusi. Oleme uhked oma saavutuste üle ja jätkame pühendumist veega seotud projektide lahendamisel kõrgeima kvaliteediga.

Kokkuvõttes on Puurkaevumeistrid OÜ teie usaldusväärne partner puurkaevude, maaküttesüsteemide ning vee- ja kanalisatsioonisüsteemide projektide teostamisel. Meie meeskond on valmis teie veealaseid väljakutseid vastu võtma ja looma lahendusi, mis teenivad teid pikka aega ning tagavad teie veevarustuse ja kanalisatsiooni stabiilsuse.

Vaata rohkem

PUURKAEVUMEISTRID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart J.

Saime ettevõttelt väga hea hinnaga terviklahenduse enda veesüsteemi rajamiseks.

- Johannes T.

Olen väga rahul kvaliteetse tööga, mida teie firma pakkus. Soovitan teid kindlasti teistele!

- Kalmer H.

Meie kodu vajalikud süsteemid on nüüd täiuslikult toimivad tänu teie terviklikele lahendustele.

PUURKAEVUMEISTRID OÜ tegevusaruanne 2022

Majandustegevus 2022.aastal PUURKAEVUMEISTRID OÜ asutati 2013.aasta augustis. Seega oli 2022.majandusaasta üheksandaks aktiivse majandustegevuse perioodiks. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks oli 2022.aastal puurkaevude rajamine ja projekteerimine ning sellega seonduvad pumbalahenduse-ja kanalisatsioonitööd, maasoojuspuuraukude rajamine ja maaküttepumpade paigaldus. Müügitulu oli 2022.majandusaastal 3 052 226 eurot (2021.a. 2 364 099 eurot). Puhaskasum oli 2022.majandusaastal 272 781 eurot (2021.a. 137 992 eurot). Peamised finantssuhtarvud 2022.aastal: Puhasrentaablus (puhaskasumi suhe

Dropdown

kõik artiklid

Biopuhastid: kuidas tagada oma kodu jaoks hea kanalisatsioonisüsteemi funktsioon?

Kvaliteetne kanalisatsioonisüsteem on üks tähtsamaid elemente meie kodudes. Selleks, et tagada kanalisatsioonisüsteemi funktsioon, tuleb kasutada erinevaid lahe
ssb.ee
Kvaliteetne kanalisatsioonisüsteem on üks tähtsamaid elemente meie kodudes. Selleks, et tagada kanalisatsioonisüsteemi funktsioon, tuleb kasutada erinevaid lahendusi, sealhulgas biopuhastit. Biopuhastid on tänapäevane kanalisatsioonisüsteemide lahendus, mis tagab nõuetele vastava ja keskkonnasõbraliku kanalisatsioonitöötluse. Puurkaevumeistrid OÜ pakub biopuhastite projekteerimist ja rajamist vastavalt kliendi soovidele ning nõuetele. Biopuhastite rajamiseks on vajalik põhjalik planeerimine, mille käigus hinnatakse kliendi vajadusi ja võimalusi ning kavandatakse süsteemi sobiv paigutus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.