Rohkema info nägemiseks:

VARA SPORT SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 333; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VARA SPORT SA kohta arvamuslugu!"

VARA SPORT SA hetkeolukord

Juba 333 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Vara Sport (edaspidi SA) on mittetulunduslik organisatsioon, mille tegevuse sisuks on valla spordi- ja ühisürituste regionaalset arengut soodustavate programmide ja projektide täiendavaks finantseerimiseks vajalike vahendite sihipärase kasutamise korraldamine.

SA Vara Sport igapäevast tegevust juhib ning korraldab 1 liikmeline juhatus, nõukogu koosneb 6 liikmest.

Nõukogu kavandab sihtasutuse tegevust ja otsustab rahaliste ressursside jaotumise ( projektide-, programmide finantseerimise ja sihtotstarbeliste vahendite suunamise)

Projektitaotlusi võivad SA-le esitada omavalitsused ja KOV asutused, MTÜ/SA-d, FIE-d ja eraisikud. Taotlusi võetakse vastu 4x aastas.

Projektide rahastamise otsused teeb SA nõukogu.

SA Vara Sport töötas 2022. aastal SA nõukogu poolt kinnitatud tegevusplaani kohaselt. Tulu kujunes Peipsiääre vallavalitsuselt saadud sihtotstarbelistest vahenditest. Täiendavat tegevustoetust eraldati projektide taotluste alusel Eesti Kultuurkapitalilt, Tartumaa Spordiliidult, MTÜ

Tartumaa noortekogult.

2013.a sügisest töötab SA Vara Spordis ka kultuuritöötaja ning seega on alates 2014.aastast hakatud kultuuriüritusi järk- järgult sihtasutuse kaudu teostama. 2022 aastal toimus teater ja erinevad töötoad, EV 104 kontsert, jaanipäev , talvepidu ja väiksemad üritused.

Alates oktoobrist 2022 töötab SA Vara Spordis ka noorsotöötaja.

Noortele toimuvad erinevad ringid, mis on rahastatud Huvihariduse- ja noorsootöö projektist.

2022. aastal korraldas SA Vara Sport mitmeid kohalikele vallaelanikele mõeldud võistlusi, näiteks jalgpalli võistlused, korvpalliturniir, indiaca võistlused, mälumäng.

SA Vara Sport tegeleb Huvihariduse - ja noorsootöö projektiga, mille raames pakutakse noortele erinevaid spordi - ja kultuuri huviringe. Organiseeritakse erinevaid väljasõitudega üritusi.

Lisaks on organiseeritud erinevaid tervisega seotud liikumisüritusi nagu matkad, tantsupäevad, pereüritused.

SA Vara Sport koordineerib treeningute tegevust.

2023 aastal SA Vara Sport jätkab spordi-ja kultuuritöö ning noorsotöö edendamisega ning noorte huvihariduse projektide elluviimisega.

Finantsnäitajad:

Puhas käibekapital 2021.a 57010 eurot ja 2022.a 61779 eurot.

Aruandeaasta tulem 2021.a 4029eurot ja 2022.a -881 eurot.

Likviidsuskordajad 2021.a 8,27 ja 2022.a 9,69

VARA SPORT SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.