Rohkema info nägemiseks:

EESTI TEATRI FESTIVAL SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 401; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TEATRI FESTIVAL kohta arvamuslugu!"

EESTI TEATRI FESTIVAL SA hetkeolukord

Juba 401 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Käesolev tegevusaruanne annab ülevaate SA Eesti Teatri Festivali sisulistest töödest 2022 aastal.

I Eesti Teatri Festival DRAAMA 2022

Eesti Teatri Festival DRAAMA 2022 toimus 6.-11. septembril Tartus. Seekordne festival toimus koostöös festivaliga draamamaa.weekend ja festivaliga Performa Borealis.

Draama 2022 jooksul anti 16 lavastusega 30 etendust, etendustele kogunes piletiga 4717 külastust, saali keskmine täituvus oli 90%.

Festivali külastas 42 väliskülalist Lätist, Leedust, Tšehhist, Soomest, Suurbritanniast ja Saksamaalt.

Lisaks teatriprogrammile oli festivali kavas metaprogrammm, mille moodustasid etendusejärgsed vestlusringid, kolm laiemaid teatriprobleeme kajastavat vestlusringi, kaks raamatuesitlust ning üks esimene lugemine.

II Arengusuunad 2023. Aastal

Aastal 2023 toimub festival Draama koostöös festivaliga draamamaa.weekend (peamiseks koostööpartneriks Eesti Teatri Agentuur).

Seega oodatakse festivalile jätkuvalt väliskülalisi ning programm tõlgitakse osaliselt inglise keelde.

Sihtasutusel on Draama 2023 korraldamiseks moodustatud loomenõukogu, kuhu kuuluvad Liisi Aibel, Karin Allik ja Meelis Oidsalu. 2022.a.

ebaõnnestunud koostöö tõttu ei jätkata koostööd festivaliga Performa Borealis.

2022.a. maksti juhatuse liikmele brutotasu 14 400 eurot, festivali korraldamise ja muu etendustegevusega seotud inimestele kokku brutotasu 11 289 eurot.

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohustised = 1,00

Võlakordaja = kohustised / koguvarad = 99,67%

Hedi-Liis Toome

SA Eesti Teatri Festival

EESTI TEATRI FESTIVAL SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.