Rohkema info nägemiseks:

ÜHISKONNATÖÖ SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHISKONNATÖÖ SA kohta arvamuslugu!"

ÜHISKONNATÖÖ SA hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ühiskonnatöö Sihtasutus (ÜTSA) on asutatud 2012. aastal Eesti Kirikute Nõukogu poolt. ÜTSA eesmärk on toetada koguduste, kiriklike asutuste ja organisatsioonide sotsiaalset ja majanduslikku arengut programmide ja projektide algatamise, koordineerimise, nõustamise ja juhtimisega ning nendega seonduvate uuringute, arendustöö ja täiendkoolituse koordineerimise ning korraldamisega.

Peamiseks tegevuseks alates 2020. aastast on heategevuslik veebipõhine kristliku hingeabi portaal sinuabi.ee, mis käivitati 2020. aasta kevadel. Portaaliga on seotud 99 spetsialisti (13 psühholoogi, terapeuti, hingehoid ja, 37 vaimulikku ja teoloogi, 44 hingehoidjat ja kaplanit, 2 arsti, õde ning 3 muud spetsialisti) ja 7 eestpalvetajat.

2023. aastal on lehe külastatavus on olnud ca 500–700 inimest kuus. Oluliseks on spetsialistide leheküljed, foorum küsimuste-vastustega, hingeabialased materjalid, test ning eestpalvete teenused.

ÜTSA juhatuse liige oli 2023. aastal Vilver Oras. 31. detsembri 2023. seisuga tegutses ÜTSA nõukogu liikmena peapiiskop Urmas Viilma (nõukogu esimees).

ÜHISKONNATÖÖ SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.