Rohkema info nägemiseks:

EESTI PILLIFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PILLIFOND SA kohta arvamuslugu!"

EESTI PILLIFOND SA hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

7. detsembril 2015 asutati EV Kultuuriministeeriumi initsiatiivil AS Swedbanki, Eesti Rahvuskultuuri Fondi ning maestro Paavo Järvi poolt SA Eesti Pillifond.

Sihtasutuse eesmärgiks on Eesti helikunsti toetamine ja eesti muusikute rahvusvahelise konkurentsivõime tõstmine. Eesmärk oli koostöös erasektori ja - annetajatega soetada fondi 1 – 2 instrumenti aastas, mis antakse interpreedile rendile kuni kolmeks aastaks.

Praeguseks ajaks on soetatud 10 ajaloolist ja kõrgetasemelist instrumenti ning 9 meistripoognat. 2022. aastal on planeeritud kahe ajaloolise ja kõrgetasemelise sertifitseeritud instrumendi (viiul ja vioola) ja kahe meistripoogna ost. Pillide soetusele eelneb ekspertkomisjonide moodustamine, ekspertiiside ettevalmistamine (sh tehniline ekspertiis, hinna ekspertiis, kahe Eesti eksperdi võrdlev pilli testimine jpm). Poogen peab olema välja valitud kasutaja poolt.

Alates 1. juulist 2017 on SA Eesti Pillifond tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirjas.

SA Eesti Pillifondi strateegilised arengusuunad aastal 2022: - instrumentide kollektsiooni suurendamine; - poognate kollektsiooni suurendamine; - EAS pillimeistrite rahvusvahelise koolitusprogrammi läbiviimine.

Projekti eesmärk on investeerimisalase teadlikkuse suurendamine Eesti ettevõtjate hulgas ja Eesti pillimeistrite süvendatud praktilise koolituse läbiviimine nii

Tallinnas ja ka välismaal.

- kontserdisarja „Pillifondi klassika” edasiarendamine ja rahvusvahelise dimensiooni lisamine koostöös SA Eesti Kontserdiga ja Pärnu Muusikafestivaliga.

- uute kontserdiformaatide väljatöötamine ja katsetamine koostöös Eesti ettevõtjatega.

SA Eesti Pillifondi tegevused aastal 2022.

1. Fondi tegevuste regulaarne teavitamine eelkõige sihtgrupi laiendamise huvides Swedbank infokanalite kaudu: ajakiri Fookus, ajakiri Investor, kaasava eelarve programm, privaatpanganduse investeerimishommikud, personaalsed kohtumised potentsiaalsete investoritega; 2. kodulehe ja facebook i arendamine; 3. meediakajastuste ettevalmistamine; 4) pillifondi infovälja laiendamine, sotsiaalmeedia kanalite kasutamine, videomaterjalide tootmine; 5) Eesti Pillifondi esitlusürituste korraldamine.

Tegevused on vastavuses eelnevalt planeeritud koostööpartnerite võrgustiku mitmekesistamise ja suurendamisega ning uute toetajate leidmisega nii Eestis kui ka välismaal.

Raekoda „Pillifondi aarded” IV „Prantsuse pärlid”

Esineb Pillifondi Keelpillikvartett (aprill)

Pärnu Muusikafestival

Pillifondi esitlus/kontsert (juuli)

Jätkub venekeelse äriringkonna regulaarne teavitamine Pillifondi tegevustest: vene k esitlusmaterjalid, kodulehe arendamine, kutsed üritustele ja laiem tutvustus.

6) Rahvusvaheliste koostööpartnerite kontaktvõrgustiku laiendamine koostöös EV Kultuuriministeeriumiga, Eesti välisesindustega, infokanalite ja infomaterjalide diferentseerimine vastavalt sihtgrupile

Eesti Pillifond alustas 2022.aastal koostööd Norra NB panga Dextra fondiga, et vahetada kogemusi ja pakkuda nii Dextra kui ka Pillifondi muusikutele võimalusi esinemiseks vahetuskontsertidel. Kogemuste vahetuse õnnestunud näiteks on 2022.aasta septembris toimunud ajaloolistesse keelpillidesse ja kunsti investeerimise seminar Eesti Panga muuseumis nind novembris toimunud Konrad Mägi isikunäituse avamine Lillehammeri Kunstimuuseumis. Novembris toimus MUBA s esindusliku Tarisio Oksjonimaja juhi Jason Price seminar ja Stradivariuse viiuli esitlus.

EAS projekt:

Rahvusvahelise ekspertiisi fookus on investeerimisalase kompetentsi selgem esitlemine Eesti äriringkondadele nii EAS i koolitusprogrammis kui ka esitlusürituste formaadis.

September - Norra Sparebankstiftelsen DNB juures tegutsev DEXTRA fondi juhi Anders Bjornseni seminar

November - maailma juhtiva keelpillide oksjonimaja „Tarisio” juhi Jason Price seminar ja Stradivariuse viiuli esitlus MUBA s.

Pillimeistrite rahvusvaheline koolitusprogramm: neli rahvusvahelist koolitussessiooni 7 le Eesti tulevasele meistrile.

EESTI PILLIFOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.