Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA MUUSIKAKOOLI SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA MUUSIKAKOOLI SA kohta arvamuslugu!"

TALLINNA MUUSIKAKOOLI SA hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Muusikakooli Sihtasutuse tegevuse põhieesmärk on toetada õpilasi kontsertreisidest osavõtmisel, viia läbi muusikakooli avalikke kontserte, üritusi ning uuendada pilliparki.

Õpilaste osavõtt rahvusvahelistest internetikonkurssidest. SA toetus õpilastele osavõtutasude näol.

Ürituste korralduskulud: (cid:127) Kontserdid Kardioru Lossis, EMTA orelisaalis, muusikakooli taasavamise üritused - kontserdid renoveerimise järgselt (cid:127) 72. lennu lõpuaktuse korraldamine Mustpeade Maja ning pidulik vastuvõtt kooli ruumides - juunis (cid:127) EMTA meistriklassid õpilastele (cid:127) Õpetajate kontsert novembris ja tulevastele lõpetajatele lõpusõrmuste kätte andmine (cid:127) 73. lennu lõpusõrmuste toetus lastevanematelt

Õppevahendite soetamise kulud (projektori ja löökpillide tarvikud)

Muusikakooli teenuste müügitulu (põhiliselt ruumide rent)

Eesmärgid järgmiseks aastaks: 1. Pillipargi uuendamine.

2. Osavõtt võimaluste tekkides orkestrite festivalidest Euroopas, et toetada orkestrite arengut ning õpilaste motivatsiooni 3. Liitumine taotlusvooru „Noor Instrumentalist“ projektiga, mis on seotud instrumendiõppe kvaliteedi tõstmisega - õppelaagrid, koolitused, meistriklassid ja konkursid.

Juhatus on sihtasutusel 10-liikmeline. 2022. majandusaastal töötasu ei arvestatud.

TALLINNA MUUSIKAKOOLI SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.