Rohkema info nägemiseks:

KURESSAARE HAIGLA TOETUSFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 76; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KURESSAARE HAIGLA TOETUSFOND kohta arvamuslugu!"

KURESSAARE HAIGLA TOETUSFOND SA hetkeolukord

Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kuressaare Haigla Toetusfond (edaspidi Toetusfond) asutati 2020 aasta sügisel Kuressaare Haigla

Sihtasutuse poolt eesmärgiga toetada ja arendada tervishoidu Saare maakonnas ning vähendada tervishoiuteenuste kättesaadavuses süvenevat ebavõrdsust. Selleks, et katta teenuseid, mida Eesti

Haigekassa hetkel ei rahasta, on aga vaja lisarahastust. Me töötame selle nimel, et toetada Kuressaare

Haigla pingutusi ja samme kogukonna tervise taastamisel, selle hoidmisel ja edendamisel. Seejuures ei pinguta me vaid Ruhnu, Muhu ja Saaremaa elanike nimel ega kitsenda oma tegevust vaid Saare maakonna piiresse, vaid oleme rõõmuga partneriks erinevatele tervishoidu toetavatele algatustele üle kogu Eesti. Osaleme hea meelega kõigis ettevõtmistes, mis aitavad inimeste seas terviseteadlikkust tõsta ja ühiskonda seeläbi siduda ning tervendada. Nii saame anda panuse meie kõigi tervise heaks.

Alates 1. aprillist 2021. a. kuulub SA Kuressaare Haigla Toetusfond tulumaksuvabastusega mittetulundusühingute nimekirja ja seega on meile tehtavad annetused tulumaksuvabad.

Toetusfondi tegevusest 2022 aastal

Teame ju kõik, et meie lapsed on meie tulevik ja meie laste tervis on meie kalleim vara. Maikuus toimus

Kuressaares Tori jõe suudmes Kuressaare Ametikool korraldatud heategevuslik paadiralli, millel võistelnud väikesed mudelpurjekad valmistasid ametikooli õpilased ja neid said soetada kõik soovijad.

Paadiralli tulu annetati Toetusfondile laste vaimse tervise toetamiseks.

Meie tervishoius on taastusravi vähetähtsustatud ja sekundaarne ennetus killustunud, ehkki kroonilistesse haigustesse haigestutakse just tööeas ning kulutused tervishoiu - ja sotsiaalvaldkonnas on selle tõttu Eestis suuremad kui Euroopas keskmiselt.

Oktoobris toimunud Saaremaa Kolme Päeva Jooks aitas Kuressaare Haigla ravijuht – hematoloog dr.

Edward Laanel koguda ressursse hemofiiliahaigete taastusraviprogrammi jätkumiseks. 2020 aastal käivitus Kuressaare Haiglas Eestis unikaalne taastusravi programm, kus hemofiiliahaigele pakutakse kolme päeva jooksul erinevaid sotsiaalset toimetulekut toetavaid teenuseid. Hemofiilia on kaasasündinud veritsushaigus, kus iseeneslike veritsuste tagajärjel liigestesse tekib sinna kahjustus ja toob kaasa liikumisraskuse mis omakorda tingib olulise elukvaliteedi languse. Ehkki kaheaastane programmitoetus lõppes, on huvi programmis osaleda hemofiiliahaigetel jätkuvalt suur. Programmis osalenute tagasiside on väga hea ning Euroopa Hemofiiliaühing andis sellele ka rahvusvahelise tunnustuse.

Tervishoiutöötajate vähesus on kujunenud üheks Eesti tervishoiu keskseimaks probleemiks.

2022 aastaga lõppes edukalt üleriigiline heategevusprojekt Teeme PAI - tänuavaldus õdedele ja hooldustöötajatele, kes hoolitsevad igapäevaselt inimeste tervise eest ja võitlesid COVID-19 pandeemias ennastohverdavalt. Kampaania leidis ühiskonnas positiivse vastuvõtu ja aitas õdesid ja hooldustöötajaid esile tõsta ja väärtustada. Toetusfond oli algatuse strateegiliseks partneriks.

Ülelaekumise annetasime MTÜ-le Slava Ukraini Ukraina rindemeedikute koolitamiseks ning SA-le

Tartu Tervishoiu Kõrgkool õdede väljaõppe toetamiseks. Sõlmimisel on leping Tallinna Tervishoiu

Kõrgkooliga õdede väljaõppe toetamiseks. Eesti Hotellide ja Restoranide Liit ning Eesti Õdede Liit omistasid Pai algatusele Aasta teo tiitlid.

Saare maakonna tervise- ja heaoluprofiili kirjutasime koostöös Saaremaa vallavalitsusega ja Kuressaare

Haiglaga sisse eriarstiabiteenuste problemaatika eraldi peatükina, et rõhutada riiklikke tasakaalumeetmete rakendamise vajadust, arstide ja õdede süvenevat puudust, tervisehoiuteenuste kättesaadavuse parandamise vajadust.

Et leida meetmeid, mis motiveeriksid noori tervishoiuspetsialiste töö- ja elukohavalikul Saare maakonna

KURESSAARE HAIGLA TOETUSFOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.