Rohkema info nägemiseks:

JUUDI HARIDUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 73; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JUUDI HARIDUS SA kohta arvamuslugu!"

JUUDI HARIDUS SA hetkeolukord

Juba 73 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Juudi Haridus SA loodi 23.05.2022. Sihtasutuse eesmärk on juudi erakooli pidamine, strateegiline arendamine ja toetamine kooskõlas põhikirjaga.

Juudi Haridus SA eesmärgi saavutamiseks tegeleb eelkõige järgmise tegevusega: (cid:127) juudi erakooli pidamine; (cid:127) juudi huvikooli pidamine; (cid:127) õppe- ja kasvatustegevuse läbiviimine; (cid:127) täiendõppe ja muu täiskasvanute koolitustegevuse läbiviimine; (cid:127) olemasolevate juudi õppeasutuste toetamine ja nendega koostöö arendamine;

SA Juudi Haridus alustas oma tegevust 2022. aastal töötades koos Tallinna juudi kooliga. Tallinna juudi kooli kogukonna õppesuund oli avatud 2020. aastal Eesti Juudi Kogukonna algatusel ja kaasfinantseerimisel ning Tallinna linna toetusel. See oli esimene samm juudi hariduse ühise kontseptsiooni suunal, mida jätkab SA Juudi Hariduse. Järgmise sammuna nähakse Juudi Erakooli avamist. SA Juudi Haridus avab koostöös

Eesti Juudi Kogukonnaga 1. septembril 2023 Juudi Erakooli. Tänu juudi õppeasutuste olemasolule ja ühtse juudi hariduse ruumi loomisele on

Eesti Juudi Kogukonnal võimalik täita oma missiooni ning õpetada lapsi harjutama ja tundma juudi traditsioone, aitama üksteist ja hoidma juudi elu Eestis.

Sihtasutuse suund on ellu viia elukestva õppimise ideed. Individuaalne lähenemine annab õpilasele õiguse valida töötempo ja õppimisviisi ning aitab kaasa isiksuse arengule. Koolis on juudi traditsioonid lõimitud õpetamise protsessi, kuna juudi kultuuri ja traditsioonide õpetamine on koolielu loomulik osa. Selle visiooni elluviimist toetab ka kogupäevakooli kontseptsiooni rakendamine. On plaanis avada igal aastal vähemalt üks uus klass, kuhu on oodatud Juudi eralasteaia kasvandikud ja ka teised soovijad. Kooli põhiline sihtgrupp on Eesti Juudi Kogukonna liikmete ja ka juudi kultuuri ja tavade austavate perede lapsed, kes soovivad õppida eesti keeles ja hoida juudi traditsioone.

Kooli laienemine ja vanemate kooliastmete avamine nõuab eelsisvatel aastatel jätkuvalt suuri investeeringuid, kuna sisustada tuleb uusi klassiruume, luua ainekabinette, laboreid ja erialastuudioid.

Sihtasutuses töötavad haritud spetsialistid-pedagoogid, kellel on vastav kvalifikatsioon.

JUUDI HARIDUS SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.