For more information:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RISTI KOGUDUS MTÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 766; followers - 10. Reviews - 0; Articles 10+ "Write an opinion on EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU!"

Jutlus teenimisest ja muretsemisest

„Kõik, kes me tööl käime, teenime raha. Ja raha kohe tahab, et me just teda teeniks. Aga kui sa raha teenid, siis vaata, et sa tema orjaks ei saa. Pühakiri ütleb, et sulle on parem, kui sa teenid Jumalat. Teisisõnu – su hingele on parem, kui sa teenid kõike seda, mis on jumalik – milles on headust ja ilu, õigust ja tõde,“ ütles Risti kiriku õpetaja Annika Laats jutluses pühapäeval, 8. septembril 2024. Keegi ei saa teenida kahte isandat, ikka on nii, et ta vihkab üht ja armastab teist või et ta pooldab üht ja põlgab teist. Teie ei saa teenida nii Jumalat kui mammonat. Seepärast ma ütlen teile:

Read from original source ristikirik.ee

Dropdown

all articles

Risti koguduses algab 12. oktoobril uus täiskasvanute leerikursus

Millele sa üldse loodad, kui sul pole Jumalat, ja mida sa kardad, kui sul Ta on?* See küsimus pärineb Blaise Pascalilt, kes oli 17. sajandi prantsuse matemaatik
ristikirik.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.