Mis põnev jook on kombucha ja kuidas seda valmistatakse?
Kombucha ehk teeseenejook on elus joogiks, mis on olnud populaarne juba tuhandeid aastaid. See on loodud teeseene abil, mis on bakterite ja pärmiliste kooslus.
Kombucha sisaldab kasulikke baktereid, vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis aitavad toetada meie keha ja immuunsüsteemi ning soodustavad positiivseid protsesse organismis. Jooki iseloomustab loomulik mull, mis aitab organismil seda paremini omastada. Regulaarne kombucha joomine võib positiivselt mõjutada organismi ning on teaduslikult tõestatud, et see annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ning on tõhus ka liigesehädade puhul.
Kombucha valmistatakse teeseenest, mis segatakse musta, rohelise või valge teega ning suhkruga. Seened toodavad happeid, mis muudavad joogi hapuks, ning mulli, mis tekib fermentatsiooni käigus. Must tee annab tugeva ja tummise maitse, roheline tee hapneb kiiremini ning valge tee annab kergema maitsega, šampanjat meenutava joogi.
Säsi Pruulikoda valmistab pastöriseerimata kombuchat ja vesikeefirit käsitööna, et säilitada joogi ehedus ja tõeline iseloom. Pruulikojas kasutatakse ainult kõrge kvaliteediga teesid ja mahemärgisega tooraineid ning ei lisata süsihappegaasi. Pruulikoda on pühendunud oma tööle suure armastuse ja pühendumisega ning soovib pakkuda maailma tasemel kõrgkvaliteetseid jooke.
Naudi ka sina seda väge täis jooki ning tunne oma keha turgutust!
Comments (0)