AVOVIL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Auto on rohkem kui lihtsalt transpordivahend – see on usaldusväärne kaaslane, mis viib Sind sihtkohta ja tagasi. Selleks, et Su sõiduelamus oleks alati nauditav

Kvaliteetne hooldu ja remont sinu sõidu- ja pakiautole: Meie töökoda on sinu teenistuses

Auto on rohkem kui lihtsalt transpordivahend – see on usaldusväärne kaaslane, mis viib Sind sihtkohta ja tagasi. Selleks, et Su sõiduelamus oleks alati nauditav ja ohutu, on oluline regulaarselt hoolitseda oma auto eest. Meie sõidu- ja pakiautode hoolduse ning remondi töökoda on siin, et pakkuda Sulle laias valikus teenuseid, mis hoiavad Su sõiduki tipptasemel.

Miks on regulaarne hooldus vajalik? Regulaarne hooldus on võti Su auto pikaealisuse ja tippvormis toimimise tagamiseks. Just seetõttu pakume mitmeid olulisi teenuseid, mis aitavad Sul oma sõiduki eest hoolitseda.

1. Mootoriõli, piduri- ja jahutusvedeliku vahetus Mootoriõli, piduri- ja jahutusvedeliku vahetus on hooldustoimingud, mis tagavad Sinu sõiduki südame – mootori – sujuva töö. Õigeaegselt vahetatud õlid ja vedelikud aitavad kaitsta mootorit kulumise ja ülekuumenemise eest ning tagavad pidurisüsteemi efektiivsuse.

2. Sildade reguleerimine Stabiilne sõiduelamus algab korras alusvankrist ja õigesti reguleeritud sildadest. Meie töökoda kasutab kaasaegset 3D-tehnoloogiat, et tagada täpne sildade reguleerimine, mis omakorda tagab sujuva ja stabiilse sõidu.

3. Kliimasüsteemi kontroll ja täitmine Ideaalse sõidumugavuse tagamiseks igas ilmastikus on oluline hoolitseda ka kliimasüsteemi eest. Meie eksperdid kontrollivad ja vajadusel täidavad süsteemi, et tagada meeldiv temperatuur igal teekonnal..

5. Autodiagnostika BOSCH seadmega Kaasaegne autodiagnostika võimaldab kiiret ja täpset probleemide leidmist. Meie BOSCH seade aitab tuvastada elektroonilisi tõrkeid ning annab põhjaliku ülevaate Sinu auto seisukorrast.

6. Esitulede reguleerimine Nähtavus on liikluses ülioluline. Õigesti reguleeritud esituled tagavad suurepärase nähtavuse ja vähendavad pimestamise ohtu nii Sul kui ka teistele liiklejatele.

7. Akude testimine ja hooldus Auto aku seisukord mõjutab otseselt selle käivitamist ja elektrisüsteemi toimimist. Regulaarne testimine ja hooldus tagavad, et Sa ei jääks kunagi hätta tühja akuga.

8. Automaatkäigukasti dünaamiline õlivahetus Uudsena pakume dünaamilist õlivahetust automaatkäigukastile. See tagab sujuva käiguvahetuse ning aitab pikendada käigukasti eluiga.

9. Rehvitööd kuni 52” Rehvid on Sinu ja tee vahelised olulised sidemed. Meie töökoda teostab rehvitöid erinevatele sõidukitele, sealhulgas suurematele rehvidele diameetriga kuni 52".

10. Muud teenused Lisaks pakume hüdrovoolikute valmistamist, aia- ja metsatehnika hooldust ning remonti, kerghaagiste hooldust, varuosade ja remondi võimalusi ning teritusteenust.

Sinu auto teenib Sind ustavalt, andes Sulle vabaduse liikuda. Ära jäta seda hooletusse – usalda oma sõidu- ja pakiauto meie ekspertide hoole alla. Meie töökoda on varustatud tipptasemel seadmetega ning meeskond on valmis andma Su autole parima võimaliku hoolduse ja remondi.

Oleme siin, et hoida Sinu sõidukit tipptasemel! Võta meiega ühendust ja broneeri aeg oma auto hoolduseks ja remondiks juba täna.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AVOVIL OÜ tegevusaruanne 2022

Avovil OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 1996. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte tegutsenud juba üle 20 aasta, pakkudes laia valikut te
ssb.ee
Avovil OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 1996. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte tegutsenud juba üle 20 aasta, pakkudes laia valikut teenuseid ja tooteid. Avovil OÜ tegevusalad hõlmavad määrdeainete, autovaruosade, aia- ja metsatehnika müüki ja hooldust. Lisaks pakuvad nad rehvide paigaldust ja müüki, autode remonti ja sildade reguleerimist, hüdrovoolikute valmistamist ning jalgrataste müüki ja hooldust. Ettevõtte finantsseisundit saab hinnata mitmete finantssuhtarvude põhjal. 2022. aastal oli Avovil OÜ müügitulu 906 729 eurot, mis oli 10,5% suurem kui 2021. aastal,

Hoolduskomplektid 3-in-1 STIHL seadmetele – Avovil

STIHL tootevalikusse on nüüd hoolduskomplektid valitud seadmetele. Antud toode on suunatud eelkõige jaekliendile, kuid sobib kasutamiseks ka väiksemates esindus
ssb.ee
STIHL tootevalikusse on nüüd hoolduskomplektid valitud seadmetele. Antud toode on suunatud eelkõige jaekliendile, kuid sobib kasutamiseks ka väiksemates esindustes. Antud toode on hea lisamüügi võimalus seadme müügi korral ning tagab seadmete korrapäraseks hoolduseks vajalikke varuosi:  süüteküünal õhufilter ( kui seadmel on eelfilter, siis ka see on komplektis) kütusefilter ( BR600,700 puhul 2 kütusefiltrit) ühekordeks kasutamiseks mõeldud abinõu kütusefiltri välja tõmbamiseks paagist

Uus vee- ja tolmuimeja SE 33 – Avovil

STIHLi uus võimas SE 33 niiske/kuiv tolmuimeja on ideaalne tööriist tolmu ja märja mustuse eemaldamiseks toas, koridorides, garaažis, töökojas ja kodu ümbruses,
ssb.ee
STIHLi uus võimas SE 33 niiske/kuiv tolmuimeja on ideaalne tööriist tolmu ja märja mustuse eemaldamiseks toas, koridorides, garaažis, töökojas ja kodu ümbruses, näiteks terrassil ja verandal. Kompaktne disain ja sujuvalt pöörduvad esirattad tagavad vaikse ja mugava manööverduse. Tolmuimeja maksimaalne võimsus on 1400 W ja õhuvoolu hulk 3600 l/min, kus juures maksimaalne vaakum on 210 mbar.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.