CIPAX EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komme

CIPAX EESTI AS hetkeolukord

Juba 3184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aktsiaselts Cipax Eesti alustas tegevust 1994. aastal. Oleme tootmisettevõte, mille põhitegevusalaks on rotatsioonivalu meetodil plastmasstoodangu valmistamine.

Ettevõte kuulub Rootsis asuvale kontsernile XANO Industri AB. Rotatsioonivalu ettevõtete töö paremaks koordineerimiseks on loodud kontsernis grupp Cipax Industri AB, kuhu kuuluvad rotatsioonivalu ettevõtted Rootsis, Norras, Hollandis ja Eestis.

Aktsiaselts Cipax Eesti müügitulu oli 2023. aastal 13 224 767 eurot, mis eelmise majandusaastaga võrreldes vähenes 12,8% .

Ärev olukord maailmas oli üheks põhjuseks, mis mõjutas tellimuste vähenemist. Müügihindade tõus oli tingitud sisendhindade suurenemisest. Sisendhindade kasvu vedajad olid energiakandjad ja toormaterjal.

Suur mõju on ka meie peamiste turgude jahenemine. Intresside kasv on vähendanud investeeringute otsuseid ja eraisikute võimekust osta meie tooteid.

Müügihindade kasvust lähtuvalt tuli ette ka tellimuste tühistamisi ja nii öelda luksuskaupade tellimuste ära jäämisi.

Kuid oli ka positiivseid muutusi müügiprotsessis. Ettevõttes alustas tööd standardtoodete müügimees, kelle vastutusalas on Soome ja Baltikumi müük. Soomes suutsimegi kasvatada meie standardtoodete müüki.

Jätkub koostöö Soome kliendi Valtra traktoritehasega, kes on jätkuvalt meile suurim klient.

Kliendiga koostöös toimus uute toodete juurutamine ja sellega seoses ka uute valuvormide tellimine.

Ettevõttes toimub järjepidevalt aktiivne tootearendus nii klientide toodetele kui ka standardtoodetele. Valmistame klientidele toodete tootmiseks valuvorme, mille projekteerimisega tegelevad meie ettevõttes kaks inseneri.

Seoses tellimuste langusega 2023 aastal on vähenenud meie koosseis 9 töötaja võrra.

Juba 2022. aastal alustasime tootmisjääkide ümbertöötlemisega ning selle materjali taaskasutamisega. Selle tarbeks soetasime purustaja ja ehitasime purustusmasinale eraldi ruumi. Näeme ette suuremat turunõudlust sellisele materjalile. Hakkasime seda kasutama meie standardtoodetes.

Jätkusuutlikkus

Keskkonna-ja sotsiaalsed mõjud

Meie jätkusuutlikkuse alane töö põhineb kontserni jätkusuutlikkuse strateegial, mis tugineb

ÜRO ülemaailmsele kokkuleppele Global Compact.

Cipax Eesti AS tootmistegevus omab keskkonnakaitselisest aspektist mõju keskkonnale.

Jätkusuutlikkuse tagamine meie tootmises keskendub järgnevale:

Kliimaheitmed

Energiakasutus ja energialiigid

Materjali kasutamine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.