RODANO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kardimootorite hooldamisel tuleb järgida mitmeid olulisi samme, et tagada nende optimaalne toimimine ja pikendada nende eluiga. Siin on mõned näpunäited kardimo

Kuidas hooldada kardimootoreid?

Kardimootorite hooldamisel tuleb järgida mitmeid olulisi samme, et tagada nende optimaalne toimimine ja pikendada nende eluiga. Siin on mõned näpunäited kardimootorite hooldamiseks:

Regulaarne õlivahetus
Kindlasti jälgige kardimootori õlitaset ja vahetage õli vastavalt tootja soovitustele. Õlivahetus tagab mootori sisemise määrimise ja optimaalse jõudluse.

Õhufiltri puhastamine või vahetamine
Kontrollige regulaarselt õhufiltrit ja puhastage või vahetage see vastavalt vajadusele. Puhas õhufilter tagab mootori parema õhuvooru ja kaitseb seda tolmu ja mustuse eest.

Küünlapuhastus ja vahetus
Korrapärane küünlapuhastus või vahetus aitab tagada süüteküünalde optimaalse töö ning seeläbi mootori efektiivsema põlemise.

Kütusesüsteemi hooldus
Veenduge, et kütusesüsteem oleks puhas ja korras. Kontrollige kütusefiltrit ning vajadusel puhastage või vahetage see, et tagada mootori kütusevarustuse korrapärane ja takistusteta vool.

Jälgige jahutussüsteemi
Veenduge, et mootori jahutussüsteem oleks korralikult töökorras. Kontrollige jahutusvedeliku taset ja vajadusel täitke seda ning kontrollige ka jahutussüsteemi lekkeid.

Kontrollige põhjalikult kõiki mootorikomponente
Regulaarselt kontrollige kõiki mootori olulisi komponente, sealhulgas andureid, juhtmeid ja ühendusi, et tuvastada võimalikke probleeme või kulumist ning neid õigeaegselt parandada või asendada.

Töötage koostöös spetsialistidega
Vajadusel konsulteerige kardimootorite hooldamiseks või remondiks spetsialiseerunud tehnikutega või võtke ühendust asjatundliku teeninduskeskusega, et tagada korralik hooldus ja vajalikud parandused.

RONDANO OÜ pakub kardimootoritele komplektset remonti ja võistlusteks ettevalmistust, sealhulgas rataste seadistamist laserseadmete abil. Meie kvaliteedistandardid tagavad klientidele usaldusväärse ja professionaalse teeninduse. Võtke meiega ühendust, et saada parimat hooldust oma kardimootoritele ning valmistuda võistlusteks parima jõudluse saavutamiseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millist olulisust omab kartide rattajoondus ja mida selleks teha?

Kartide rattajoonduse valdamine on kardisõidu kriitiline aspekt, mis võib oluliselt mõjutada teie sõiduki sooritust rajal. Õige joondus tagab optimaalse juhitav
ssb.ee
Kartide rattajoonduse valdamine on kardisõidu kriitiline aspekt, mis võib oluliselt mõjutada teie sõiduki sooritust rajal. Õige joondus tagab optimaalse juhitavuse, rehvikulu ja üldise kiiruse. Selles juhendis uurime viit olulist nõuannet, mis aitavad teil kartide rattajoonduse kunsti valdada. Kontrollige regulaarselt oma joondust Teie kardi rattajoonduse järjepidev kontrollimine võib ära hoida väikeste probleemide muutumise suurteks muredeks. On oluline kehtestada rutiin enne ja pärast iga võistlust või treeningut. Täpseks joonduse kontrollimiseks on vaja mõningaid spetsialiseeritud

Millised eelised kaasnevad kardisõidu treeninglaagriga liitumisel?

Kardisõit ei ole ainult põnev spordiala; see on vundament kõigile, kes soovivad jõuda mootorispordi tippu. Oskuste arendamine on ülioluline, kuna see eristab ju
ssb.ee
Kardisõit ei ole ainult põnev spordiala; see on vundament kõigile, kes soovivad jõuda mootorispordi tippu. Oskuste arendamine on ülioluline, kuna see eristab juhuslikke sõitjaid meistritest. Tähtis on täpsus, refleksid ja oma masina mehaanika mõistmine. Kardisõidu treeninglaager on süvitsi minev kogemus, mis on loodud sõitja võimete tõstmiseks rajal. See ühendab teoreetilised teadmised praktiliste sõiduseanssidega, pakkudes terviklikku õpikeskkonda. Kardisõidu treeninglaagriga liitumise eelised Treeninglaagris saad juhiseid kogenud professionaalidelt, kes on jõudnud sinna, kuhu sina

RODANO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rodano põhitegevuseks on mootorrataste, nende osade ja lisaseadmete müük, hooldus ja remont.  2022 aastal realiseerimise netokäive moodustas 45 075 eurot.  P
ssb.ee
OÜ Rodano põhitegevuseks on mootorrataste, nende osade ja lisaseadmete müük, hooldus ja remont. 2022 aastal realiseerimise netokäive moodustas 45 075 eurot. Plaanime aastal 2023 jätkata tegevus samas valdkonnas. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.