OLD MEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 12 616 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komme

OLD MEISTER OÜ hetkeolukord

Juba 12 616 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. See tähendab, et hoolimata erinevatest väljakutsetest ja takistustest, mis võivad teel ette tulla, on ettevõte suutnud säilitada oma positsiooni ja jätkata oma tegevust. See on märk tugevast juhtimisest, strateegilisest planeerimisest ja pühendumusest oma eesmärkide saavutamisele.

Ettevõtte jätkuv tegevus on oluline mitte ainult selle omanikele ja töötajatele, vaid ka laiemale ühiskonnale. See loob töökohti, toetab majandust ja aitab kaasa kogukonna arengule. Lisaks on ettevõtte jätkuv tegevus sageli seotud innovatsiooni ja arenguga, mis võib viia uute toodete, teenuste või tehnoloogiate loomiseni.

Ettevõtte jätkuv tegevus näitab ka selle vastupidavust. See tähendab, et ettevõte on suutnud kohaneda muutuvate turutingimustega, leida uusi võimalusi kasvuks ja eduks ning ületada takistusi, mis võivad teel ette tulla. See on oluline, sest see näitab, et ettevõte on valmis ja võimeline silmitsi seisma mis tahes väljakutsetega, mis tulevikus võivad tekkida.

Lõppkokkuvõttes on ettevõtte jätkuv tegevus märk selle pühendumusest oma missioonile, visioonile ja väärtustele. See näitab, et ettevõte on pühendunud oma eesmärkide saavutamisele ja on valmis tegema kõik endast oleneva, et tagada oma jätkuv edu ja kasv. See on midagi, mida tuleks tunnustada ja väärtustada, sest see näitab, et ettevõte on tõeliselt pühendunud oma tegevusele ja soovib jätkata oma panustamist ühiskonda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Plaatimistööde ABC: Olulised sammud ja nõuanded

Plaatimine on suurepärane võimalus lisada ruumile ilu ja funktsionaalsust. Õigesti teostatud plaatimistööd võivad muuta iga ruumi elegantseks ja vastupidavaks.
ssb.ee
Plaatimine on suurepärane võimalus lisada ruumile ilu ja funktsionaalsust. Õigesti teostatud plaatimistööd võivad muuta iga ruumi elegantseks ja vastupidavaks. Kui olete plaanimas plaatimistöid oma kodus või äriruumides, siis siin on mõned olulised sammud ja nõuanded, mis aitavad teil saavutada parima tulemuse. 1. Planeerimine on võti Enne kui alustate plaatimistöödega, on oluline põhjalikult planeerida. Mõelge läbi, millises ruumis plaadite, millist stiili soovite saavutada ja millised on teie eelarvepiirangud. Planeerimise käigus saate ka määrata, milliseid materjale ja tööriistu vajate.

Erinevaid viise, kuidas kasutada lubimörti viimistluses

Lubimört on lubjakivipõhine segu, mis on tihti kasutusel ehituses. Seda saab kasutada nii sise- kui välistingimustes ning see on eriti sobiv näiteks seinte, põr
ssb.ee
Lubimört on lubjakivipõhine segu, mis on tihti kasutusel ehituses. Seda saab kasutada nii sise- kui välistingimustes ning see on eriti sobiv näiteks seinte, põrandate ja lagede viimistlemiseks. Lubimörti saab kasutada ka krohvimiseks ning selle pinnale saab lisada erinevaid tekstuure või värve. Enne kasutamist tuleb lubimört segada piisavalt pehmeks, et seda saaks hõlpsalt levitada. Üldiselt kasutatakse lubimörti 2-3 kihti, ükski kiht ei tohi olla liiga õhuke. Enne kui saab alustada järgmist kihti, tuleb eelmine kiht piisavalt kuivada. Tavaliselt võtab kuivamine aega 24-48 tundi, sõltuvalt

Mida silmas pidada marmori paigaldamisel seina?

Marmorist seina paigaldamisel tuleks silmas pidada järgmist: 
 
 Seina aluspind peab olema tasane ja puhas, et vältida paigalduskihi väljaulatuvaid osasid.
ssb.ee
Marmorist seina paigaldamisel tuleks silmas pidada järgmist: Seina aluspind peab olema tasane ja puhas, et vältida paigalduskihi väljaulatuvaid osasid. Marmorist plaatide paigaldamiseks peab olema piisavalt tugev alus, et kannatada kaalu. Marmori paigaldamisel tuleks kasutada spetsiaalset liimimaterjali, mis on valmistatud marmori paigaldamiseks. Plaatide lõikamiseks on vaja spetsiaalset plaatimislõikehõlma. Marmorist seinaplaadid tuleb paigaldada ühtlaselt, et vältida nende väljaulatuvaid osasid. Marmori pinnatöötlus on vajalik, et tagada selle vastupidavus ja kaitsta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.