Rohkema info nägemiseks:

OLD MEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud üldehitustöödele, sealhulgas põhjalikule renoveerimisele, elektritöödele, viimistlustöödele ja plaatimistöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Old Meister OÜ on alates 2005. aastast pakkunud professionaalseid ehitus- ja remonditeenuseid. Meie pikaajaline kogemus ning pühendumine kvaliteedile on teinud meist usaldusväärse partneri nii eraisikutele kui ka teistele ehitusfirmadele.

Ehitustööd, Mida Teeme:

  • Põhjalik Renoveerimine: Alates põrandast laeni, krohvist kipsini, aknast ukseni, fassaadist katuseni - meie kogenud meeskond võtab ette igasugused ehitustööd.
  • Elektritööd: Pistikute vahetamine, seadmete ühendamine, kaabeldus, freesimine, kilpide ja kaitsmete paigaldamine - oleme eksperdid elektritöödes.
  • Viimistlustööd: Pindade ettevalmistamine, pahteldamine, lihvimine, värvimine - tagame, et teie ruumid säraksid viimistlusdetailides.
  • Plaatimistööd: Alates tasandamisest ja hüdroisolatsioonist kuni plaadistamise ja vuukimiseni - meie meisterlikkus on näha igas detailis.

Old Meister OÜ on pühendunud plaatimis-, viimistlus- ja muudele üldehitustöödele. Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid ja professionaalseid lahendusi, mis vastavad klientide vajadustele.

Miks valida meid?

  • Üle 15 aasta kogemust: Oleme tegutsenud alates 2005. aastast, tagades kogemustega meeskonna igale projektile.

  • 2-aastane garantii: Oleme kindlad oma töös ja pakume kahe aasta pikkust garantiid, tagades Teie rahulolu.

  • Tähtaegadest kinnipidamine: Oleme tuntud kvaliteetse töö ja tähtaegadest kinnipidamise poolest, mis on teeninud meile klientide usalduse.

Ettevõtte Kontakt:

Kui olete huvitatud ehitus- või remonditöödest, võtke meiega kindlasti ühendust. Oleme siin, et kuulata Teie soove ja leida parim lahendus. Old Meister OÜ - Teie usaldusväärne partner ehitusalal. Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab just Teie vajadustele.

UURI LISAKS

OLD MEISTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri P.

Old Meister OÜ ehitustööd meie kodu renoveerimisel olid suurepärased. Nad hoolitsesid kõigi aspektide eest ja andsid meile nõu materjalide valikul.

- Kristin U.

Olen äärmiselt rahul Old Meister OÜ plaatimistöödega meie vannitoas. Tulemus oli täpselt selline, nagu lootsime, ja töö tehti kiiresti ja professionaalselt.

- Sten A.

Old Meister OÜ plaatimis- ja viimistlustööd muutsid meie kodu täielikult. Suurepärane töö, mida tehti täpselt ja õigeaegselt.

Plaatimistööde ABC: Olulised sammud ja nõuanded

Plaatimine on suurepärane võimalus lisada ruumile ilu ja funktsionaalsust. Õigesti teostatud plaatimistööd võivad muuta iga ruumi elegantseks ja vastupidavaks. Kui olete plaanimas plaatimistöid oma kodus või äriruumides, siis siin on mõned olulised sammud ja nõuanded, mis aitavad teil saavutada parima tulemuse. 1. Planeerimine on võti Enne kui alustate plaatimistöödega, on oluline põhjalikult planeerida. Mõelge läbi, millises ruumis plaadite, millist stiili soovite saavutada ja millised on teie eelarvepiirangud. Planeerimise käigus saate ka määrata, milliseid materjale ja tööriistu vajate.

Dropdown

kõik artiklid

OLD MEISTER OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. See tähendab, et hoolimata erinevatest väljakutsetest ja takistustest, mis võivad teel ette tulla, on ettevõte suutnud säilitada
ssb.ee
Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. See tähendab, et hoolimata erinevatest väljakutsetest ja takistustest, mis võivad teel ette tulla, on ettevõte suutnud säilitada oma positsiooni ja jätkata oma tegevust. See on märk tugevast juhtimisest, strateegilisest planeerimisest ja pühendumusest oma eesmärkide saavutamisele. Ettevõtte jätkuv tegevus on oluline mitte ainult selle omanikele ja töötajatele, vaid ka laiemale ühiskonnale. See loob töökohti, toetab majandust ja aitab kaasa kogukonna arengule. Lisaks on ettevõtte jätkuv tegevus sageli seotud innovatsiooni ja arenguga, mis võib viia uute toodete,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.