AIMET INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Motokrossis ei ole õige varustus ainult hea väljanägemise küsimus rajal - see on ohutuse ja soorituse küsimus. Iga varustuse osa on mõeldud eesmärgiga, alates k

Õige varustuse valimine järgmiseks sõiduks

Motokrossis ei ole õige varustus ainult hea väljanägemise küsimus rajal - see on ohutuse ja soorituse küsimus. Iga varustuse osa on mõeldud eesmärgiga, alates kaitsest kukkumise korral kuni kontrolli parandamiseni mootorratta üle. Selles juhendis tutvustame teile motokrossivarustuse põhitõdesid, aidates teil teha teadlikke otsuseid järgmiseks sõiduks.

Enne varustuse valimist on oluline hinnata oma sõidustiili ja radade nõudmisi, mida tihti külastate. Kas olete kiirusearmastaja, kes võistleb hooldatud radadel, või eelistate maastikuradade konarlikku maastikku? Teie varustuse valikud peaksid peegeldama teie ees seisvaid väljakutseid.

Varustuse valik pealaest jalatallani

Kvaliteetne kiiver on möödapääsmatu. See peaks vastama tööstusstandarditele, istuma tihedalt ilma, et oleks liiga tihe, ja pakkuma piisavat ventilatsiooni. Otsige kiivreid MIPS tehnoloogiaga lisakaitseks pöördjõudude vastu kokkupõrke ajal.

Motokrossi prillid ei ole ainult stiili jaoks; need kaitsevad teie silmi tolmu, prahti ja elementide eest. Veenduge, et need sobiksid hästi teie kiivriga, pakuksid UV-kaitset ja oleksid anti-udu omadustega, et säilitada selge nägemine kogu sõidu vältel.

Õige jope või särk on mugavuse, hingavuse ja kaitse vahel tasakaalustamine. Materjalid peaksid niiskust eemale juhtima, pakkudes samas piisavalt polsterdust kriimustuste ja verevalumite vastu kaitsmiseks.

Kindad on hädavajalikud kindla haarde ja käte kaitsmise jaoks. Otsige kindaid tugevdatud peopesadega, piisava randmetoega ja materjalidega, mis võimaldavad käteosavust ja kontrolli.

Vastupidavad püksid ja saapad on olulised alakeha kaitseks. Püksid peaksid pakkuma paindlikkust ja hõõrdumiskindlust, samal ajal kui saapad peavad pakkuma pahkluu tuge, varbakaitset ja talla, mis haakuks mootorratta jalatoega.

Tehniline varustus parema soorituse jaoks

Kehakaitse kaitseb teie rinda, selga ja õlgu löökide eest. Otsige CE-märgistusega kaitset, mis istuks mugavalt teie särgi all ilma liikumist piiramata.

Küünarnuki- ja põlvekaitsmed peaksid olema kerged, paindlikud ja vastupidavad. Need peavad püsima paigal sõidu ajal ja pakkuma piisavalt kaitset kukkumistest tulenevate šokkide vastu.

Kaelatugi on mõeldud kaelavigastuste riski vähendamiseks, suunates kokkupõrkejõud kaelast eemale. Need peaksid integreeruma hästi teie kiivri ja kehakaitsega maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks.

Vabaajarõivaste valimine, mis peegeldab sinu kirge

Rajalt väljas võimaldavad vabaajarõivad nagu graafilised T-särgid ja kapuutsiga dressipluusid sõitjatel näidata oma armastust motokrossi vastu. Valige kvaliteetseid kangaid, mis pakuvad mugavust ja vastupidavust igapäevaseks kandmiseks.

Viimistlege oma motokrossist inspireeritud välimust mütside ja aksessuaaridega, mis räägivad teie isiklikust stiilist, olles samas praktilised igapäevaseks kasutamiseks.

Hooldus ja hoolitsus pikaealisuse tagamiseks

Õige hooldus on võti varustuse eluea pikendamiseks. Puhastage oma varustust vastavalt tootja juhistele ja hoidke seda jahedas, kuivas kohas, et vältida kahjustusi.

Kontrollige regulaarselt oma varustust kulumise märkide suhtes. Vahetage kiivrid välja pärast igat olulist kokkupõrget ja uuendage teisi varustuse osi, kui need hakkavad näitama kulumise märke, et tagada, et teie ohutus ei oleks kunagi ohus.

Valmis oma järgmiseks sõiduks varustust valima? Võtke ühendust AIMET INVEST OÜ-ga ekspertnõu ja motokrossivarustuse parima valiku saamiseks, mis on kohandatud teie seiklushimulisele vaimule.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AIMET INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aimet Invest alustas tegevust 2008 aastal.Firma peamiseks tegevusalaks om mootorataste, atv-de, motokelkude jms remont ja hooldus.  Firma 2021 aasta käive ol
ssb.ee
OÜ Aimet Invest alustas tegevust 2008 aastal.Firma peamiseks tegevusalaks om mootorataste, atv-de, motokelkude jms remont ja hooldus. Firma 2021 aasta käive oli 167 757.- mida on rohkem, kui eelneval majandusaastal. Meie valdkonnas õnneks Covid-19 suuri muudatusi ei toonud. Järgneval aastal on firmal plaanis oma käivet kasvatada ja turuosa suurendada. Firmal oli 1 palgaline töötaja, tema tasude suurus on näidatud vastavas majandusaasta lisas Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

5 vajalikku eset teie motokrossi garderoobi

Motokrossi entusiastile on õige varustus sama oluline kui ratas, millel sõidate. See pole ainult osa väljanägemisest; see on seotud ohutuse, mugavuse ja vastupi
ssb.ee
Motokrossi entusiastile on õige varustus sama oluline kui ratas, millel sõidate. See pole ainult osa väljanägemisest; see on seotud ohutuse, mugavuse ja vastupidavusega. Selles postituses sukeldume viide hädavajalikku esemesse, mis peaksid moodustama iga sõitja garderoobi aluse, tagades, et olete rajal sõitmiseks kindlalt varustatud. Kiiver: Teie esimene kaitsejoon Kiiver on motokrossisõitja kõige kriitilisem turvavarustuse ese. On hädavajalik valida kiiver, mis vastab tööstusharu ohutusstandarditele, istub tihedalt ja tagab piisava ventilatsiooni. Otsige kiivreid MIPS-tehnoloogiaga

Motokrossi moe evolutsioon: rajalt tänavale

Motokross, adrenaliinirohke ja mudaste radadega sport, on välja kujundanud eristuva moesuuna, mis ületab raja piire. Mis algas puhtalt funktsionaalse varustusen
ssb.ee
Motokross, adrenaliinirohke ja mudaste radadega sport, on välja kujundanud eristuva moesuuna, mis ületab raja piire. Mis algas puhtalt funktsionaalse varustusena, et kaitsta sõitjaid maastikusõidu raskuste eest, on arenenud moeavalduseks, mis resoneerib nii entusiastide kui ka juhuslike vaatlejatega. Motokrossi varajastel päevadel kandsid sõitjad kõike, mis pakkus kaitset. Nahk saapad, tugevad teksad ja lihtsad kiivrid olid normiks. Peamine eesmärk oli ohutus, mitte stiil. Kui sport populaarsust kogus, muutus ilmseks vajadus spetsialiseerituma varustuse järele. Tootjad hakkasid tootma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.