KEJA PINKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nii harrastus- kui ka professionaalsetele lauatennise mängijatele on varustuse hooldamine ülioluline, et tagada tipptasemel sooritusvõime ja pikaealisus. See põ

Kuidas hoida oma lauatennise varustust?

Nii harrastus- kui ka professionaalsetele lauatennise mängijatele on varustuse hooldamine ülioluline, et tagada tipptasemel sooritusvõime ja pikaealisus. See põhjalik juhend juhatab teid läbi parimate praktikate oma lauatennise varustuse eest hoolitsemisel.

Oma lauatennise varustuse tundmaõppimine

Reket, mida tuntakse ka kui labidat või kätt, on mängija peamine tööriist. See koosneb puidust terast, mille ühel või mõlemal küljel on kummist kate, sõltuvalt mängija haardest.

Lauatennise pallid on valmistatud kvaliteetsest plastikmaterjalist, mida tuntakse kui tselluloidi või polüplasti, ja nende põrke ning terviklikkuse säilitamiseks on vajalik korralik hooldus.

Laud on spordiala keskpunkt. Regulatsioonidele vastav laud on valmistatud kõrge tihedusega kiudplaadist, millel on sile, madala hõõrdumisega kate.

Võrgukomplektid, palli dosaatorid ja reketi ümbrised on lisatarvikud, mis võivad parandada teie mängukogemust.

Oma lauatennise reketi eest hoolitsemine

Reketi pinna regulaarne puhastamine on hädavajalik. Kasutage spetsiaalset lauatennise reketi puhastusvahendit või vee ja natukese nõudepesuvahendi segu. Kandke puhastusvahend peale pehme svammi või lapiga, seejärel kuivatage reket eraldi puhta lapiga.

Pärast iga kasutuskorda kaitsege kummipinda reketi ümbrise või plastiklehega, et vältida tolmu kogunemist ja oksüdatsiooni.

Aja jooksul kaotab kumm oma kleepuvuse ja elastsuse. Kui see juhtub, on aeg kumm välja vahetada, et säilitada optimaalne sooritusvõime.

Kontrollige käepidet ja tera regulaarselt lõhede või pragude suhtes. Lihvige karedad servad siledaks ja kaaluge puidu pitseerimist, et vältida niiskuskahjustusi.

Oma lauatennise pallide hooldamine

Hoiustage palle konteineris või kotis, mis hoiab ära nende purustamise või päikesevalguse kätte jäämise, mis võib plastikut halvendada.

Kontrollige palle pragude või deformatsioonide suhtes, mis võivad mängu mõjutada. Visake kahjustatud pallid minema ja asendage need uutega.

Puhastage palle leige seebi ja veega lahusega, seejärel kuivatage need põhjalikult enne hoiustamist.

Lauatennise laua hooldus

Puhastage laua pinda niiske lapiga. Vältige abrasiivseid puhastusvahendeid või svamme, mis võivad viimistlust kahjustada.

Kontrollige lauda regulaarselt kiipide, pragude või ebatasaste kohtade suhtes. Parandage kahjustused viivitamatult, et vältida edasist halvenemist.

Kui lauda ei kasutata, katke see tolmult ja juhuslike kahjustuste eest kaitsmiseks. Kui laud on kokkupandav, veenduge, et see oleks kindlalt lukustatud, et vältida kokkukukkumist.

Tarvikud ja hoiustamise lahendused

Valige reketi ümbris, mis pakub polsterdust ja on ruumi lisatarvikute jaoks. See kaitseb teie reketit füüsiliste kahjustuste ja keskkonnategurite eest.

Hoidke oma mänguala korras riiulite või hoidikutega oma reketite ja pallide jaoks. See mitte ainult ei hoia teie varustust turvaliselt, vaid ka kergesti kättesaadavana.

Hoiustage oma varustust jahedas, kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest ja äärmuslikest temperatuuridest, mis võivad teie lauatennise varustust kõverdada või kahjustada.

Soovite oma mängu tõsta tipptasemel lauatennise varustusega? Võtke ühendust KEJA PINKS OÜ-ga ekspertnõu ja teie vajadustele vastavate kvaliteetsete toodete saamiseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KEJA PINKS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Keja Pinks asutati 16.09.2005.a.  Firma põhitegevuseks on spordikaupade jae- ja hulgikaubandus, import ja vahendus.  Lisaks osutatakse vajadusel sportlastele
ssb.ee
OÜ Keja Pinks asutati 16.09.2005.a. Firma põhitegevuseks on spordikaupade jae- ja hulgikaubandus, import ja vahendus. Lisaks osutatakse vajadusel sportlastele transporditeenust. Euroopa Liidu liikmesriikideilt osteti aruandeaastal kaupu kokku 11 427 € eest. Soetatud spordikaubad on müüdud 100% Eestis. Juhatajale antud perioodil liikmetasu ega muid väljamakseid tehtud ei ole. Firma ei ole sõlminud ka ühtegi töölepingut.

Milliseid riideid valida lauatennise mängimiseks?

Lauatennise mängimine on mitmekülgne ja nauditav ajaviide, kuid erinevad aastaajad toovad kaasa erinevad väljakutsed. Õige riietus on võtmeks mugavuse ja parima
ssb.ee
Lauatennise mängimine on mitmekülgne ja nauditav ajaviide, kuid erinevad aastaajad toovad kaasa erinevad väljakutsed. Õige riietus on võtmeks mugavuse ja parima sooritusvõime saavutamisel, olenemata ilmast. Suvel: Kuumadel päevadel on kergus ja hingavus esmatähtis. Valige niiskust imavad spordirõivad, mis lasevad nahal hingata. Lühikesed varrukad ja lühikesed püksid tagavad optimaalse liikumisvabaduse. Talvel: Külmad ilmad ei tohiks takistada teie mängu. Kihilised riided on võtmeks – aluskiht hoiab soojust, keskmine kiht lisab soojust ja pealmine kiht kaitseb tuule ja niiskuse eest. Ärge

Mille järgi valida endale lauatennise reketit?

Enne lauatennise reketi valimist on oluline mõista oma mängustiili. Ründavad mängijad peaksid otsima reketid, mis toetavad agressiivset mängu kiirema kiiruse ja
ssb.ee
Enne lauatennise reketi valimist on oluline mõista oma mängustiili. Ründavad mängijad peaksid otsima reketid, mis toetavad agressiivset mängu kiirema kiiruse ja suurema pöörde potentsiaaliga. Kaitsevad mängijad võivad eelistada reketit, mis pakub suuremat kontrolli ja võimalust tekitada tagurpidi pööret, et vastaseid segadusse ajada. Kaaluge oma eelistusi kontrolli, pöörde ja kiiruse osas. Kõrge kontrolliga reket on ideaalne mängijatele, kes eelistavad täpsust jõule, samas kui kõrge pöörde potentsiaaliga reket sobib neile, kes toetuvad peal- või allapöörde löökidele. Kiirusele orienteeritud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.