Rohkema info nägemiseks:

KEJA PINKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut lauatennise varustust, mis vastab nii entusiastide kui ka professionaalsete mängijate rangetele nõudmistele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KEJA PINKS OÜ maailma, kus iga serv, iga löök ja iga pööre on võimalus Tõsta oma mängu! Kirglikkusest täiuslikkuse ja kvaliteedi pühendumusest sündinud, pakume laia valikut lauatennise varustust, mis on mõeldud nii entusiastidele kui ka professionaalsetele mängijatele.

Meie missioon on lihtne: pakkuda varustust, mis vastab lauatennise rangetele nõudmistele, alates professionaalse taseme reketitest kuni vastupidavate välistingimustes kasutatavate laudadeni. Me mõistame, et õige varustus võib teha kogu vahe, mistõttu meie valikus on kõik alates võistlusvarustusest nagu võistluspallid ja reketi kummid kuni riieteni ja spordikottideni, mis on disainitud kaasaegsele mängijale.

Meie lauatennise varustuse valik on hoolikalt kureeritud, et parandada sinu sooritust. Olgu sul vaja palle, mis pakuvad järjepidevat põrget ja täpsust, või reketeid, mis tagavad ideaalse kiiruse ja kontrolli tasakaalu, KEJA PINKS OÜ on sinu jaoks olemas. Meie riided on loodud pakkumaks mugavust ja liikuvust, samal ajal kui meie spordikotid tagavad, et saad oma kirge mängu vastu kanda kuhu iganes lähed.

KEJA PINKS OÜ-s oleme me rohkem kui lihtsalt bränd; me oleme mängijate ja entusiastide kogukond, keda ühendab armastus lauatennise vastu. Kutsume sind uurima meie valikut ja leidma varustuse, mis kõnetab sinu mängustiili. KEJA PINKS OÜ-ga ei osta sa lihtsalt varustust; sa investeerid kvaliteedi pärandisse ja võitude tulevikku.

Liitu meiega ja koos Tõstame oma mängu!

Kontakt

KEJA PINKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan

Olen väga rahul KEJA PINKS OÜ lauatennisevarustusega. Suurepärane kvaliteet ja mõistlikud hinnad.

- Andres

Tänuväärne klienditeenindus ja kiire tarne. Olen leidnud neilt ideaalse varustuse.

- Liisa

Mul on hea meel, et leidsin KEJA PINKS-st oma lemmikreketi. Mugavus ja kontroll on hämmastavad.

Kuidas hoida oma lauatennise varustust?

Nii harrastus- kui ka professionaalsetele lauatennise mängijatele on varustuse hooldamine ülioluline, et tagada tipptasemel sooritusvõime ja pikaealisus. See põhjalik juhend juhatab teid läbi parimate praktikate oma lauatennise varustuse eest hoolitsemisel. Oma lauatennise varustuse tundmaõppimine Reket, mida tuntakse ka kui labidat või kätt, on mängija peamine tööriist. See koosneb puidust terast, mille ühel või mõlemal küljel on kummist kate, sõltuvalt mängija haardest. Lauatennise pallid on valmistatud kvaliteetsest plastikmaterjalist, mida tuntakse kui tselluloidi või polüplasti, ja

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid riideid valida lauatennise mängimiseks?

Lauatennise mängimine on mitmekülgne ja nauditav ajaviide, kuid erinevad aastaajad toovad kaasa erinevad väljakutsed. Õige riietus on võtmeks mugavuse ja parima
ssb.ee
Lauatennise mängimine on mitmekülgne ja nauditav ajaviide, kuid erinevad aastaajad toovad kaasa erinevad väljakutsed. Õige riietus on võtmeks mugavuse ja parima sooritusvõime saavutamisel, olenemata ilmast. Suvel: Kuumadel päevadel on kergus ja hingavus esmatähtis. Valige niiskust imavad spordirõivad, mis lasevad nahal hingata. Lühikesed varrukad ja lühikesed püksid tagavad optimaalse liikumisvabaduse. Talvel: Külmad ilmad ei tohiks takistada teie mängu. Kihilised riided on võtmeks – aluskiht hoiab soojust, keskmine kiht lisab soojust ja pealmine kiht kaitseb tuule ja niiskuse eest. Ärge

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.