TA.AM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui mõelda cateringile, kerkib paljudel silme ette steriilne suupistelaud või anonüümne menüü. Kuid tegelikult muutub üha populaarsemaks personaalne, väike ja h

Personaalne catering — kuidas väikesed tegijad loovad suurt elamust

Kui mõelda cateringile, kerkib paljudel silme ette steriilne suupistelaud või anonüümne menüü. Kuid tegelikult muutub üha populaarsemaks personaalne, väike ja hooliv catering, kus kõik algab ühest lihtsast küsimusest: „Millist emotsiooni te oma peol soovite?”

Catering, mis sünnib koostööst

Parimad elamused tekivad siis, kui toit valmib kliendi soovide järgi. Olgu sooviks:

  • täielikult taimne menüü,

  • midagi gluteenivaba või allergikutele sobivat,

  • kodused maitsed või gurmeepöördega variandid,

  • suupistevaagnad, hommikusöögid, õhtusöögid või kookide ja tortide tellimine.

Väikesed tegijad saavad pakkuda midagi, millest suured sageli puudust tunnevad: paindlikkus ja päriselt isiklik lähenemine.

Hooajaline tooraine = värskem maitse

Eriti hinnatud on cateringi pakkujad, kes kasutavad kohaliku hooaja toorainet: metsamarju, kohalikku kala, aiaürte, värsket jahu ja piimatooteid. See mitte ainult ei paranda toidu maitset, vaid toetab ka kohalikke väiketalunikke ja tootjaid.

Kuni 20–25 inimese seltskonnad – ideaalne atmosfäär

Kodused, väiksemad cateringi-õhtusöögid on muutumas trendiks. Need on intiimsemad, soojemad ja personaalemad kui suuremad peod. Ja mis kõige parem – toit jõuab lauale vahetult pärast valmimist, veel soojana, lõhnavana, ehedana.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Suvekohvikute fenomen — miks otsime taas aeglaseid ja koduseid elamusi?

Igal suvel täituvad Eesti rannad, külad ja väikelinnad väikeste suvekohvikutega. Need pole lihtsalt kohad, kust kohvi osta — need on  peatuspaigad , kus linnakä
ssb.ee
Igal suvel täituvad Eesti rannad, külad ja väikelinnad väikeste suvekohvikutega. Need pole lihtsalt kohad, kust kohvi osta — need on peatuspaigad , kus linnakära kaob ja aeg kulgeb teises rütmis. Hoovikohviku võlu Hoovikohvikuks nimetatakse väikest ja sageli pere eestveetud kohvikut, mis tegutseb suvisel hooajal. Tavaliselt pakutakse seal: värskeid pagaritooteid, koduseid hommikusööke, kohapeal valmistatud kooke ja suviseid jooke, piirkonna eripärast toitu ja maitseid. Just sellised kohad tekitavad tunde, et oled osa millegi väga isikliku ja eheda kogemisest. Miks

Miks käsitööna valminud pagaritooted tõusevad taas au sisse?

Viimastel aastatel on inimesed üha enam pöördunud tagasi koduse ja ehtsa toidu poole. Ka pagaritoodete maailmas on toimunud vaikselt, kuid järjekindlalt väike r
ssb.ee
Viimastel aastatel on inimesed üha enam pöördunud tagasi koduse ja ehtsa toidu poole. Ka pagaritoodete maailmas on toimunud vaikselt, kuid järjekindlalt väike revolutsioon: tööstuslikest lahendustest liigutakse tagasi päris pagaritöö juurde. Juuretis kui hingeosa Juuretisega küpsetamine ei anna mitte ainult sügavamat maitset, vaid ka paremat seeduvust. Tegemist on elava kultuuriga, mis nõuab kannatlikkust ja hoolt. Just see muudab iga pätsi ainulaadseks – see pole pelgalt leib, vaid protsess, milles on sees oskus, traditsioon ja natuke maagilist kodusoojust. Väikeste pagarite suur

TA.AM OÜ tegevusaruanne 2024

TA.AM OÜ alustas tegevust 2006. aastal.  Juhatuse liikmetele aruandeperioodil tasu ei makstud.
ssb.ee
TA.AM OÜ alustas tegevust 2006. aastal. Juhatuse liikmetele aruandeperioodil tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.