ADELANTE TELLINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 19 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komm

ADELANTE TELLINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 19 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kontsern Adelante Tellingud on ettevõtete ühendus, mis on pühendunud pakkuma kõikehõlmavaid lahendusi kõigile turul leiduvatele tellingute rendiga seotud vajadustele ja soovidele. Kontserni koosseisu kuuluvad emaettevõte Adelante Tellingud OÜ ja tütarettevõte Adelante Telineet OY, mis on registreeritud Soomes. Kontserni eesmärk on pakkuda klientidele parimaid lahendusi ja saavutada juhtiv positsioon tellingute rentijana Eestis ja Soomes.

Kontsern Adelante Tellingud on pühendunud pikaajaliste ja tugevate suhete loomisele ja hoidmisele nii oma klientide kui ka koostööpartneritega. See on oluline samm tagamaks, et kõik huvipooled oleksid maksimaalselt rahul. Kontsern lähtub oma eesmärkide täitmisel järgmistest põhiväärtustest:1. Kliendikesksus – Kontsern opereerib kliendi vajadustest lähtuvalt, püüdes luua pikaajalisi ja meeldivaid suhteid klientidega ning saavutada koostööst tulenevat edu.2. Usaldusväärsus – Kontsern püüab võita klientide usaldust läbi neile pakutavate kvaliteetsete teenuste.3. Asjatundlikkus – Kontsern usub, et alati on ruumi arenguks. Professionaalsus ei ole konstantne edufaktor, vaid pigem väljendub see pideva enesetäiendamise soovis.4. Uuenduslikkus, originaalsus – Kontsern usub, et ükski lahendus ei pea olema jääv, ükski idee ei jää läbi mõtlemata ja hindamata oma uudsuses ning meile omase vaatenurga läbi.5. Paindlikkus – Kontsern usub, et paindlikkus ei tähenda eesmärgi silmist laskmist, vaid parima tulemuse saavutamiseks vajalikke ümberhindamisi ning taktikalisi lisateid.6. Keskkonnasõbralikkus – Kontsern on pühendunud keskkonnasõbralikkusele, püüdes muuta keskkonda paremaks, mitte seda kahjustada. Kontsern on alustanud aktiivsemalt jälgima toimuvat rohepööret ja seoses sellega vahetasime alustuseks välja kogu kontori ja lao valgustuse säästlikuma ja keskonnasõbralikuma vastu. Tulevikus on ka kavas parklate valgustus viia üle päikesepatareidele.

Kontserni põhitegevuseks on tellingute ja tööplatvormide püstitus ning demonteerimine (k.a. rentimine koos püstitamise-demonteerimisega). Oluline osa kontserni käibest tuleb ekspordist (Soome) – 2022. aasta aruande kohaselt oli Soome-suunalise käibe osakaal kogutuludest 37% (2021=47%). Kontserni käekäiku mõjutavad eelkõige arengud ehitusturul. Nii Soome kui Eesti ehitusturul toimus hinna stabiliseerumine võrreldes varasemate perioodidega, seega käibe kasvu ei toimunud.

Ettevõtte tegevus on aktiivsem suvel, kuid ka talvel pakume kõiki oma teenuseid - lihtsalt väiksemas mahus. Meie tegevust mõjutab ehitusturg. Intressi/valuutakursi mõju on ettevõtte seisukohalt ebaoluline. Ettevõtte tulusid iseloomustab päris kõrge kliendikontsentratsioon – TOP5 klienti moodustavad 55,1% tulude kogumahust (kusjuures neli suurimat klienti on Soomest), TOP10 klientide osakaal ulatus 2022 aastal juba 70,0%-ni.

Adelante Tellingud OÜ lõpetas 28.02.2021 registreeringu Soomes ettevõtte tulumaksu, käibemaksu ja tööandjate registris. Soome käive moodustab 37 protsenti kontserni kogukäibest. Seoses sellega on kontsern registreerinud Soome Vabariiki tütarfirma Adelante Telineet OY 2018 aasta alguses.

Kontserni olulisemad finantsnäitajad on järgmised (eurodes):- Müügitulu 2022: 6 021 162, 2021: 4 603 633- Puhaskasum 2022: 758 565, 2021: 451 487- Bilansimaht 2022: 6 774.284, 2021: 5 833 767- Omakapital 2022: 4 528 387, 2021: 3 983 822Finantssuhtarvud:- Tegevusrentaablus = puhaskasum/ müügitulu 12,6% (2021:10%)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Piirdeaedade paigaldamine - miks see on oluline?

Piirdeaedade paigaldamine on oluline ehitusprojektide jaoks, kuna see tagab ehitusplatsi turvalisuse ja kaitseb ehitusplatsi töötajaid, varustust ja materjale.
ssb.ee
Piirdeaedade paigaldamine on oluline ehitusprojektide jaoks, kuna see tagab ehitusplatsi turvalisuse ja kaitseb ehitusplatsi töötajaid, varustust ja materjale. Piirdeaedade paigaldamine aitab ennetada ohtlikke olukordi ja vähendada vigastuste ja varguste riski. Ehitusplatsi piirdeaedade paigaldamine aitab luua piiranguid ehitusplatsi ja ülejäänud maailma vahel, hoides seeläbi ära juhusliku sisenemise ehitusplatsile ja suurendades turvalisust. Piirdeaedade kasutamine aitab ka vältida õnnetusi, mis võivad juhtuda, kui ehitusplatsile satuvad mittesektori inimesed. Piirdeaedade kasutamine aitab

Raamtellingud vs alumiiniumtellingud: milline valida?

Tellingud on ehitusprojektide lahutamatu osa ning tellingute valikul on oluline arvestada mitmeid erinevaid tegureid, sealhulgas tellingute tüüpi. Kahte kõige l
ssb.ee
Tellingud on ehitusprojektide lahutamatu osa ning tellingute valikul on oluline arvestada mitmeid erinevaid tegureid, sealhulgas tellingute tüüpi. Kahte kõige levinumat tellingutüüpi on raamtellingud ja alumiiniumtellingud. Mõlemal neist on oma eelised ja puudused, seega on oluline valida tellingud vastavalt konkreetsele ehitusprojektile. Raamtellingud on traditsiooniline ja klassikaline valik, mis on valmistatud terasest või tsingitud terasest. Nad on vastupidavad, tugevad ja võivad olla kasulikud suuremate ehitusprojektide jaoks. Raamtellingud on tavaliselt modulaarsed, mis tähendab, et

Kuidas valida sobiv tellingukate oma ehitusprojektile?

Tellingukate on ehitusprojektide lahutamatu osa, sest see kaitseb töölisi, seadmeid ja materjale ilmastikuolude ja muude kahjustuste eest. Sobiva tellingukatte
ssb.ee
Tellingukate on ehitusprojektide lahutamatu osa, sest see kaitseb töölisi, seadmeid ja materjale ilmastikuolude ja muude kahjustuste eest. Sobiva tellingukatte valimine on väga oluline, kuna see aitab tagada, et teie ehitusplatsil toimuv töö toimuks tõhusalt ja turvaliselt. Esiteks tuleks arvestada ehitusobjekti suurusega. Suuremate ehitusprojektide puhul on soovitatav kasutada suuremaid ja tugevamaid tellingukatteid, mis suudavad katta suuremaid alasid ning pakkuda kaitset tugevate tuulte ja vihmasadude eest. Väiksemate projektide puhul piisab tavaliselt väiksematest tellingukatetest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.