STORA ENSO EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Stora Enso on tuntud oma ringlussevõetavate materjalide poolest, mis moodustavad meie toodete ja lahenduste aluse. Meie paber-, pakendi-, puitkonstruktsiooni- j

Taastuvad materjalid ja lahendused

Stora Enso on tuntud oma ringlussevõetavate materjalide poolest, mis moodustavad meie toodete ja lahenduste aluse. Meie paber-, pakendi-, puitkonstruktsiooni- ja biomaterjalide lahendusi kasutatakse tänapäeval kõikidel mandritel ja erinevates tööstusharudes. Oleme aktiivsed sellistes sektorites nagu ehitus, jaemüük, toiduaine- ja joogitööstus, tootmine, kirjastamine, farmaatsia, kosmeetika, maiustused, hügieen ja tekstiil. Allpool leiate meie tootevalija, mille abil saate navigeerida teile huvipakkuvate toodete juurde.

Meie Taastuvtooted

Vormitud Kiud

Vormitud kiud on keskkonnasõbralik alternatiiv traditsioonilistele plastpakenditele, pakkudes samas vastupidavust ja mitmekülgsust. Neid saab kasutada erinevates tööstusharudes, sealhulgas toiduainete pakendamisel ja elektroonikas.

Biopõhised Kemikaalid

Meie biopõhised kemikaalid on valmistatud taastuvatest allikatest, pakkudes keskkonnasõbralikku alternatiivi naftapõhistele kemikaalidele. Need kemikaalid leiavad kasutust mitmesugustes rakendustes, alates kosmeetikast kuni tööstuslike puhastusvahenditeni.

Biopõhised Materjalid

Biopõhised materjalid on tulevikku suunatud lahendused, mis aitavad vähendada sõltuvust fossiilsetest kütustest. Need materjalid on kasutusel erinevates toodetes, sealhulgas tekstiilides ja komposiitmaterjalides.

Pappmaterjalid

Meie pappmaterjalid on ideaalne valik jätkusuutlikuks pakendamiseks. Need on tugevad, vastupidavad ja täielikult ringlussevõetavad, sobides suurepäraselt e-kaubanduse ja jaemüügi pakendamiseks.

Pakendilahendused

Pakume laia valikut pakendilahendusi, mis on kohandatud vastavalt klientide vajadustele. Meie lahendused on loodud kestlikkust silmas pidades, pakkudes samas suurepärast kaitset ja esitlust.

Puittooted

Meie puittooted hõlmavad laia valikut ehitusmaterjale, sealhulgas konstruktsioonipuitu ja valmisosasid. Puit on taastuv ja keskkonnasõbralik ehitusmaterjal, mis sobib suurepäraselt nii uute hoonete ehitamiseks kui ka renoveerimiseks.

Ligniin

Ligniin on puidust saadud looduslik polümeer, mida kasutatakse biokütuste, kemikaalide ja komposiitmaterjalide tootmiseks. See on mitmekülgne ja taastuv tooraine, mis aitab vähendada fossiilsete materjalide kasutamist.

Paber

Pakume laia valikut kvaliteetset paberit, sealhulgas trüki- ja kirjutuspaberit. Meie paberid on PEFC ja FSC-sertifitseeritud, tagades kiu jälgitavuse ja vastutustundliku metsanduse.

Kaubatselluloos

Kaubatselluloos on mitmekülgne materjal, mida kasutatakse erinevates tööstusharudes, sealhulgas tekstiilides, paberi- ja kartongitootmises ning keemiatööstuses.

Puidugraanulid

Puidugraanulid on taastuv energiaallikas, mis sobib hästi kodude ja tööstuslike küttekollete jaoks. Need on valmistatud puidujääkidest, aidates vähendada jäätmeid ja fossiilkütuste kasutamist.

Oleme pühendunud kestlikkusele ja innovatsioonile, pakkudes taastuvaid lahendusi, mis vastavad tänapäeva tööstusharude vajadustele. Meie tooted aitavad vähendada keskkonnamõju ja edendada ringmajandust, toetades samas meie kliente nende kestlikkuse eesmärkide saavutamisel.

Võtke meiega ühendust!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Stora Enso: Keskus ringmajanduse tipptasemel

Stora Enso Langerbrugge asub Euroopa südames ning omab pikka ajalugu paberi tarnimisel Euroopasse ja kaugemalegi. See tootmisüksus on sümboliks põlvkondade jook
ssb.ee
Stora Enso Langerbrugge asub Euroopa südames ning omab pikka ajalugu paberi tarnimisel Euroopasse ja kaugemalegi. See tootmisüksus on sümboliks põlvkondade jooksul omandatud paberitootmise oskusteabest, mis vastab tänapäeva vajadustele. Tänased kliendid hindavad lisaks tootekvaliteedile ka kestlikkust ja suurepärast teenindust. Langerbrugge suudab ainulaadselt rahuldada klientide ootusi kvaliteedi, teeninduse ja kestlikkuse osas. Asukoha tähtsus ja ringmajanduse keskus Langerbrugge on olnud piirkonna tööstusmaastiku lahutamatuks osaks alates 1932. aastast. See asub strateegiliselt Belgias,

Stora Enso Eesti AS: pühendumus elurikkuse kaitsmisele metsades

Elurikkuse tähtsus  Elurikkus, mis hõlmab geneetilist, liigilist ja elupaikade tasandit, on meie planeedi ja inimeste jaoks eluliselt oluline. See säilitab lood
ssb.ee
Elurikkuse tähtsus Elurikkus, mis hõlmab geneetilist, liigilist ja elupaikade tasandit, on meie planeedi ja inimeste jaoks eluliselt oluline. See säilitab looduse tasakaalu ja tagab toimivad ökosüsteemid, mis varustavad meid hapniku, puhta õhu, vee ja toiduga. Globaalne elurikkus on aga aastakümneid vähenenud ning vajame rohkem meetmeid, et seda suundumust ümber pöörata. Stora Enso vastutus Stora Enso, olles üks maailma suurimaid eraforestide omanikke ja taastuvmaterjalide ettevõtteid, kannab vastutust elurikkuse kaitsmise eest kõigis oma tegevustes. Meie taastuvad materjalid kasvavad

Stora Enso ja Tingstad toovad plastide asendamiseks turule ainulaadsed kiudmaterjalist toiduserveerimiskausid

Stora Enso tutvustab oma uusi keskkonnahoidlikke toiduserveerimiskausse PureFiber™ by Stora Enso. Tooted ei sisalda plasti ja PFASi ning on loodud selleks, et a
ssb.ee
Stora Enso tutvustab oma uusi keskkonnahoidlikke toiduserveerimiskausse PureFiber™ by Stora Enso. Tooted ei sisalda plasti ja PFASi ning on loodud selleks, et aidata klientidel asendada plastist toidupakendeid. Kausid tuuakse turule koostöös hulgimüügiettevõttega Tingstad. PureFiber™ tooteseeria laieneb ka muudele toidu- ja tarbekaupade rakendustele.

Kolm auhinda Stora Ensole pakendikonkursilt ScanStar

Nordic ScanStar 2020 pakendikonkurss oli Stora Enso jaoks väga edukas – võideti koguni kolm auhinda. ScanStar 2020 auhinnad anti Kesko jaoks väljatöötatud potil
ssb.ee
Nordic ScanStar 2020 pakendikonkurss oli Stora Enso jaoks väga edukas – võideti koguni kolm auhinda. ScanStar 2020 auhinnad anti Kesko jaoks väljatöötatud potilille-transpordipakendile, Vanhan Porvoon Jäätelötehdase jäätise jõulukalendrile ja Stora Enso puittoodete üksuse jaoks kavandatud pelletikastile.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.