LAARI TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Maasikad ei ole ainult suve sümbol; need on maius, mis paitavad maitsemeeli oma magusa, mahlaka maitsega. Kuid nende maitsva maitse kõrval on maasikad vitamiini

5 loomingulist viisi värskete maasikate kasutamiseks

Maasikad ei ole ainult suve sümbol; need on maius, mis paitavad maitsemeeli oma magusa, mahlaka maitsega. Kuid nende maitsva maitse kõrval on maasikad vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantidega rikastatud, muutes need suurepäraseks valikuks kõigile, kes soovivad oma toidule lisada tervislikku maitseplahvatust.

Rikkalikult C-vitamiini, mangaani, foolhapet ja kaaliumi sisaldavad maasikad on toitainete jõujaam. Samuti on nad kiudainete ja antioksüdantide poolest kõrged, mis on tuntud põletiku vähendamise ja südame kaitsmise poolest.

LAARI TALU OÜ-s oleme uhked, et pakume Eestis kõige värskemaid, kohapeal kasvatatud maasikaid. Meie pühendumus jätkusuutlikule põllumajandusele tagab, et iga marja on mitte ainult maitsev, vaid ka keskkonnale ja meie kogukonnale hoolivalt kasvatatud.

1. Maasika-Balsamico glasuur

See glasuur on magusa ja karge maitse täiuslik segu. Selle valmistamiseks on vaja värsked maasikad, balsamico äädikat ja natuke magusainet. Keeda koostisosi, kuni need moodustavad paksu, siirupja glaseeringu. Kalla üle grillitud liha, röstitud köögiviljade või klassikalise Caprese salati, et anda sellele ainulaadne keerdkäik.

2. Maasika-basiiliku maitsevesi

Maitsevesi on värskendav viis hüdreeritud püsimiseks ja maasikate ning basiiliku lisamine võib suurendada vitamiinide ja antioksüdantide tarbimist. Ühenda viilutatud maasikad, värsked basiiliku lehed ja külm vesi. Lase külmkapis mõned tunnid tõmmata ja naudi maitseküllast jooki, mis on nii ergutav kui ka tervislik.

3. Maasikasalsa

See salsa on maasikate, jalapeño, sibula, koriandri ja laimimahla mõnus segu. See on klassikalisele värske vaatenurk, mis erutab su maitsemeeli. Serveeri koos tortillakrõpsudega, üle grillitud kala või kui taco katte, et lisada värskuse puhangut.

4. Maasika-Chia seemne moos

Chia seemned paksendavad seda moosi loomulikult, samal ajal kui maasikad annavad magusust ilma liigse suhkru vajaduseta.

Purusta värsked maasikad ja sega chia seemnete, natukese mee või vahtrasiirupi ja sidrunimahlaga. Lase seista, kuni see saavutab moosilaadse konsistentsi, ja naudi tervislikumat levikut oma hommikusel röstsaial või jogurtil.

5. Maasika ja kitsejuustuga salat

Magusate maasikate, karge kitsejuustu, krõbedate pähklite ja balsamico kastme kombinatsioon loob salati, mis on nii maitsev kui ka ilus. Kihi värsked maasikad, murendatud kitsejuust, segatud rohelised ja oma valik pähkleid. Nirista peale omatehtud balsamico kaste, et saada värskendav ja rahuldust pakkuv eine.

Otsid oma kulinaarsete loomingu jaoks kõige värskemaid maasikaid? Võta ühendust LAARI TALU OÜ-ga, et avastada Eestis parimaid kohapeal kasvatatud marju.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LAARI TALU OÜ tegevusaruanne 2022

Laari Talu OÜ tegeles 2022.a maasikate kasvatamisega ja müügiga.  2018. aasta lõpus hakkas Laari Talu OÜ müüma ka enda kasvatatud külmkuivatatud maasikaid.  202
ssb.ee
Laari Talu OÜ tegeles 2022.a maasikate kasvatamisega ja müügiga. 2018. aasta lõpus hakkas Laari Talu OÜ müüma ka enda kasvatatud külmkuivatatud maasikaid. 2022.a laiendati Pria investeeringutoetuse toel instandikku. 2023. aastal on plaanis marjakasvatusega jätkata.

Marjade tervislikud kasud

Marjad on väikesed, mahlakad ja sageli söödavad viljad, mis on tavaliselt erksavärvilised ning magusa või hapu maitsega. Nad on tuntud oma kõrge vitamiinide, mi
ssb.ee
Marjad on väikesed, mahlakad ja sageli söödavad viljad, mis on tavaliselt erksavärvilised ning magusa või hapu maitsega. Nad on tuntud oma kõrge vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide kontsentratsiooni poolest, olles seega toitainete jõujaamad. Marjad on rikkad vitamiinide, nagu C-vitamiin, K-vitamiin ja foolhape, samuti dieetkiudainete ja mitmesuguste mineraalide, nagu mangaan ja kaalium, poolest. Samuti sisaldavad nad suures koguses fütokemikaale, nagu flavonoidid ja antotsüaniinid, mis aitavad kaasa nende antioksüdantsetele omadustele. Erinevad marjatüübid ja nende ainulaadsed

Jätkusuutlik marjakasvatus: meie pühendumus keskkonnale

Jätkusuutlik marjakasvatus on terviklik lähenemine, mis tasakaalustab vajadust põllumajandusliku tootlikkuse järele ja kohustust kaitsta ning parandada looduske
ssb.ee
Jätkusuutlik marjakasvatus on terviklik lähenemine, mis tasakaalustab vajadust põllumajandusliku tootlikkuse järele ja kohustust kaitsta ning parandada looduskeskkonda. See põllumajandusmeetod rõhutab ökoloogiliselt helide praktikate kasutamist, mis on majanduslikult elujõulised ja sotsiaalselt vastutustundlikud. Jätkusuutlikkus põllumajanduses hõlmab pühendumist kolmele peamisele sambale: keskkonnatervis, majanduslik kasumlikkus ja sotsiaalne ning majanduslik õiglus. Jätkusuutlik lähenemine põllumajandusele püüab minimeerida keskkonnamõju, kasutada ressursse tõhusalt ja toota toitu,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.