LAARI TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jätkusuutlik marjakasvatus on terviklik lähenemine, mis tasakaalustab vajadust põllumajandusliku tootlikkuse järele ja kohustust kaitsta ning parandada looduske

Jätkusuutlik marjakasvatus: meie pühendumus keskkonnale

Jätkusuutlik marjakasvatus on terviklik lähenemine, mis tasakaalustab vajadust põllumajandusliku tootlikkuse järele ja kohustust kaitsta ning parandada looduskeskkonda. See põllumajandusmeetod rõhutab ökoloogiliselt helide praktikate kasutamist, mis on majanduslikult elujõulised ja sotsiaalselt vastutustundlikud.

Jätkusuutlikkus põllumajanduses hõlmab pühendumist kolmele peamisele sambale: keskkonnatervis, majanduslik kasumlikkus ja sotsiaalne ning majanduslik õiglus. Jätkusuutlik lähenemine põllumajandusele püüab minimeerida keskkonnamõju, kasutada ressursse tõhusalt ja toota toitu, ohustamata tulevaste põlvkondade vajaduste rahuldamise võimet.

Marjakasvatusel on põllumajandussektoris oluline roll, kuna marjad on populaarne toitev ja mitmekülgne puuvili. Marjad on rikkad vitamiinide, antioksüdantide ja kiudainete poolest, muutes need terviseteadlike tarbijate ja kulinaariaekspertide seas lemmikuks.

LAARI TALU OÜ jätkusuutlikud praktikad

LAARI TALU-s oleme sügavalt pühendunud jätkusuutlikule marjakasvatusele. Meie praktikad on kavandatud nii, et toodame kõrgeima kvaliteediga marju, hoolitsedes samal ajal keskkonna ja toetades meie kohalikku kogukonda.

Kasutame mahepõllumajanduslikke võtteid, mis väldivad sünteetiliste pestitsiidide ja väetiste kasutamist. Selle asemel kasutame looduslikke alternatiive, mis on ökosüsteemile vähem kahjulikud ja soodustavad tervet, elusat mulda.

Vesi on väärtuslik ressurss ja me võtame meetmeid selle säästmiseks. Meie niisutussüsteemid on kavandatud vee raiskamise minimeerimiseks ja me praktiseerime vihmavee kogumist, et vähendada sõltuvust välistest veeressurssidest.

Mulla tervise säilitamine on jätkusuutliku põllumajanduse jaoks ülioluline. Rakendame kultuuride vaheldumist ja kattekultuure, et parandada mulla viljakust ja struktuuri. Bioloogiline mitmekesisus on samuti keskne fookus ja me kasvatame erinevaid marjaliike, et toetada mitmekesist ökosüsteemi.

Energiatõhusus on meie jätkusuutlike praktikate teine nurgakivi. Kasutame võimalusel taastuvaid energiaallikaid ja otsime pidevalt viise oma süsinikujalajälje vähendamiseks.

Jätkusuutliku marjakasvatuse eelised

Jätkusuutlik marjakasvatus aitab säilitada loodusvarasid, kaitsta eluslooduse elupaiku ja vähendada reostust. Need praktikad aitavad kaasa planeedi üldisele tervisele.

Sünteetiliste kemikaalide vältimisega marjatootmises tagame, et meie marjad on mitte ainult maitsvad, vaid ka vabad kahjulikest jääkidest, pakkudes meie tarbijatele maksimaalseid tervise eeliseid.

Jätkusuutlik põllumajandus toetab kohalikku majandust, luues töökohti ja pakkudes turgu kohalikele toodetele. See aitab ka tagada põllumajandusmaa pikaajalist elujõulisust.

Meie jätkusuutlik marjavalik

Pakume erinevaid marjasorte, igaüks valitud oma maitse, toiteväärtuse ja kohandatavuse poolest meie jätkusuutlikele põllumajandusmeetoditele. Meie valikus on nii klassikalisi lemmikuid kui ka ainulaadseid kultivare, tagades mitmekesise pakkumise läbi hooaegade.

Kvaliteet ja värskus on LAARI TALU-s üliolulised. Korjame oma marjad küpsuse tipphetkel ja transpordime need kiiresti, et tagada parim võimalik maitse ja toiteväärtus meie klientidele.

Koostöö LAARI TALU-ga

Tarbijad saavad osta meie jätkusuutlikult kasvatatud marju otse meie farmist, kohalikel turgudel või valitud jaemüügipartnerite kaudu. Me usume, et meie tervislikud, keskkonnasõbralikud marjad peaksid olema kõigile kättesaadavad.

Tervitame partnerlusi ettevõtetega, kes jagavad meie jätkusuutlikkuse ja kvaliteedi väärtusi. Restoranid, turud ja muud äriettevõtted saavad kasu meie hulgimüügiprogrammist, mis pakub esmaklassilisi marju keskkonnast hooliva vastutuse tagatisega.

Avastage jätkusuutlikkuse maitset LAARI TALU OÜ kohapealt hangitud, keskkonnateadlike marjadega. Võtke meiega ühendust, et rikastada oma pakkumisi meie esmaklassilise, ökosõbraliku toodanguga.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LAARI TALU OÜ tegevusaruanne 2023

Laari Talu OÜ tegeles 2023.a maasikate kasvatamisega ja müügiga.  2018. aasta lõpus hakkas Laari Talu OÜ müüma ka enda kasvatatud külmkuivatatud maasikaid.  202
ssb.ee
Laari Talu OÜ tegeles 2023.a maasikate kasvatamisega ja müügiga. 2018. aasta lõpus hakkas Laari Talu OÜ müüma ka enda kasvatatud külmkuivatatud maasikaid. 2023.a laiendati Pria investeeringutoetuse toel instandikku. 2024. aastal on plaanis marjakasvatusega jätkata.

5 loomingulist viisi värskete maasikate kasutamiseks

Maasikad ei ole ainult suve sümbol; need on maius, mis paitavad maitsemeeli oma magusa, mahlaka maitsega. Kuid nende maitsva maitse kõrval on maasikad vitamiini
ssb.ee
Maasikad ei ole ainult suve sümbol; need on maius, mis paitavad maitsemeeli oma magusa, mahlaka maitsega. Kuid nende maitsva maitse kõrval on maasikad vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantidega rikastatud, muutes need suurepäraseks valikuks kõigile, kes soovivad oma toidule lisada tervislikku maitseplahvatust. Rikkalikult C-vitamiini, mangaani, foolhapet ja kaaliumi sisaldavad maasikad on toitainete jõujaam. Samuti on nad kiudainete ja antioksüdantide poolest kõrged, mis on tuntud põletiku vähendamise ja südame kaitsmise poolest. LAARI TALU OÜ-s oleme uhked, et pakume Eestis kõige

Marjade tervislikud kasud

Marjad on väikesed, mahlakad ja sageli söödavad viljad, mis on tavaliselt erksavärvilised ning magusa või hapu maitsega. Nad on tuntud oma kõrge vitamiinide, mi
ssb.ee
Marjad on väikesed, mahlakad ja sageli söödavad viljad, mis on tavaliselt erksavärvilised ning magusa või hapu maitsega. Nad on tuntud oma kõrge vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide kontsentratsiooni poolest, olles seega toitainete jõujaamad. Marjad on rikkad vitamiinide, nagu C-vitamiin, K-vitamiin ja foolhape, samuti dieetkiudainete ja mitmesuguste mineraalide, nagu mangaan ja kaalium, poolest. Samuti sisaldavad nad suures koguses fütokemikaale, nagu flavonoidid ja antotsüaniinid, mis aitavad kaasa nende antioksüdantsetele omadustele. Erinevad marjatüübid ja nende ainulaadsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.